Tavuk göğsü haşlama mı airfryer mi ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan kular15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kular15

Üye
Beyler iyi günler uzun süredir yağsız tavuklarımı airfryrda baharatlayarak soslayarak yıyorum ve gercekten hoşuma gidiyor. Fakat daha sonra haşlamanın daha temiz olduğu aklıma geliyor. Size bu takınılacak bir problem mi yoksa 30 40 kalori fazla olsun lezzetli olsun kafasında olmak daha mı mantıklı. Kilo veriyorum.
 
Beyler iyi günler uzun süredir yağsız tavuklarımı airfryrda baharatlayarak soslayarak yıyorum ve gercekten hoşuma gidiyor. Fakat daha sonra haşlamanın daha temiz olduğu aklıma geliyor. Size bu takınılacak bir problem mi yoksa 30 40 kalori fazla olsun lezzetli olsun kafasında olmak daha mı mantıklı. Kilo veriyorum.
Selamlar, yağda kızartmadığın takdirde hiç problem değildir, gönül rahatlığıyla devam edebilirsin.
 
Selamlar, yağda kızartmadığın takdirde hiç problem değildir, gönül rahatlığıyla devam edebilirsin.
Biraz da şey muhabbetindne dolayı sordum airfryer kanserojenmidir sizce hep ordan yiyorum cunkü yağsız tuzsuz sekılde kızartıp da .
 
airfryer fırının küçük versiyonu.Yakmadığınız, akrilamid miktarı artacak kadar aşırı kavurmadığınız sürece kanserojen olmaz diye düşünüyorum
 
Back
Yukarı