superfresh altın balık

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gakkos

Üye
‹çindekiler : Alaska mezgit (%60), galeta, bu¤day unu, bu¤day niflastası, tuz, su.
Ingredients : Alaskan pollack (%60), bread crumbs, wheat flour, wheat starch,
salt, water.
Tüketim önerisi / Consumption Suggestion
Fritözde: Çözünmesini beklemeden 180°C önceden ›s›t›lm›fl ya¤da 2 dakika 30 saniye
k›zart›n. En iyi sonucu almak için 6 ölçek ya¤ içerisine 1 ölçek Altın Balık
konulmas› tavsiye edilir.
Tavada : S›v› ya¤ı tavada k›zd›r›n. Alt›n Bal›kları düzenli olarak çevirerek
alt›n sar›sı renk al›ncaya ve ç›t›r ç›t›r oluncaya kadar 7 dakika k›zart›n.
In fryer : Without thawing, fry in 180°C hot oil for 2 minute 30 second.
For the best result, it is recommended to fry 1 scale of Golden Fish
in 6 scales of oil.
In pan : Heat oil in pan, fry in hot oil by stiring for 7 minutes till
the Golden Fish become gold colour and crispy.
Barkod / Barcode: 8690612416508
Koli içi adedi / Units per carton: 10 x 300 g
100 g’daki Enerji ve Besin Ö¤eleri / Nutrition Facts (100 g)
Enerji /


100 g’daki Enerji ve Besin Ö¤eleri / Nutrition Facts (100 g)
Enerji / Energy :96 kcal / 402 kj
Protein / Protein : 7,7 g
Ya¤ : 0,22 g
Fat Karbonhidrat / Carbohydrate : 15,8 g
 

Eklentiler

  • 22012011.jpg
    22012011.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 649
  • 22012011(001).jpg
    22012011(001).jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 602
reklamlarda gördüğümde bu ürün hakkında yenilebilir diye düşünmüştüm ama sonra yağda kızardığını farkettim yağda kızarması dezavantaj değil mi bizim için.
 
reklamlarda gördüğümde bu ürün hakkında yenilebilir diye düşünmüştüm ama sonra yağda kızardığını farkettim yağda kızarması dezavantaj değil mi bizim için.

Daha sağlıklı pişirmenin elbette bir yolu vardır. Bu ürün aslında benim gibi yemek konusunda fazla seçici olan veya deniz ürünlerini kolay kolay tüketemeyen (zevk meselesi) insanlar için uygun olabilirdi.

Fakat fiyatı 4 ila 8 tl arasında değişiyor. Bütün paketteki toplam protein miktarı 20-25 gramı zor buluyor ve karbonhidratı gereğinden fazla. Zaten tüketenler de balık tadının pek gelmediğini daha çok galeta unu, nişasta vs. tadlarını aldıklarını söylüyorlar. O yüzden sporcular için pek uygun değil.

Bırakın çocuklar yesin :D
 
Back
Yukarı