Calve - Hardal

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hknn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hknn

Üye
Arkadaşlar haşlanmış tavuk yemekten sıkıldığım için sos arayışına girmiştim.Değerlerini düşük bulduğum için hardal sosu kullanmaya başladım.Sizlere de tavsiye ederim tavuk ile beraber güzel oluyor.

calve-hardal-245-gr.jpg


Calve Hardal ( bir kutu 245 gr. )

İçindekiler : Su , sirke , sarı hardal tohumu , tuz , kahverengi hardal tohumu , soğan tozu , sarımsak tozu , baharat , koruyucu(potasyum sorbat), aroma arttırıcı(mono sodyum glutamat), renklendirici , bayır turbu aroması.

Enerji ve Besin Öğeleri ( 100 Gramında )

Enerji - 100 kcal
Protein - 4,0 gr.
Yağlar - 5,0 gr.
Doymuş Yağ Asitleri - 0,2 gr.
Karbonhidrat 7,0 gr.
Şeker - 2,0 gr.
Lif - 3 gr.
Sodyum - 1,600 mg
 
kullanıyorum, ızgara tavuğun yanında biraz kötü geldi bana, bide haşlama ve ızgara balıkla denemek lazım tabi, bide tabii damak tadı olarak hiç alışkın olmadığımın etkiside olabilir
 
Back
Yukarı