flexor dedi:ben bu şarkılardan baya istifade ettim aslında dafy den rica etsem bu başlık kaybolmasa hatta buradaki tum parcaları bir araya toplayıp herkesin istifade etmesini saglasak bir numara olur çunku salon olarak herzaman müzik sıkıntılarımız oluyor
Blitz dedi:Maalesef sayılan şarkıların %90ını salonlar çalmıyor. Body yaparken kulaklıkla müzik dinlemek ise bana çok zor geliyor. Kendi nefesimi, ağırlıkların sesini vs. duymadan çalışmaya alışamadım bir türlü o yüzden antrenmanda kulaklık takamıyorum. Zorunlu olarak salonda çalan pop-techno-r&b tarzına ayak uydurmak zorunda kaldım ama şöyle okkalı bir rammstein çalsa kesin creatine e yeni başladığım günlerdeki ani enerji artışının bir benzerini yaşardım.
Dafy sen gerçekten bu işten anlıyorsun yenileri cd ye bastım bile devamı gelsin lütfen aksi halde forumdan uzağa götürüp bırakırım seni gözünüde bağlarım yolu bulamassın (forumdan uzaklaştırılırsın)DaFFy dedi:beğenen çok, o zaman yeni şarkılar gelsin;
Rammstein - Weisses Fleisch, Sad But True (Metallica Cover), America (Electro Ghetto Remix)
Slipknot - Black Heart
Dirtbag - Fuck What a Nigga Say (2 Fast 2 Furious Soundtrack)
Depeche Mode - It's No Good (Club 69 Future Mix)
Peakafeller - She's a Bitch
Slash - Godfather Theme
AC/DC - Thunderstruck, Highway to Hell
George Thorogood - Bad to the Bone
Muse - Supermassive Black Hole
Rob Base & DJ Easy Rock - It Takes Two
flexor dedi:Dafy sen gerçekten bu işten anlıyorsun yenileri cd ye bastım bile devamı gelsin lütfen aksi halde forumdan uzağa götürüp bırakırım seni gözünüde bağlarım yolu bulamassın (forumdan uzaklaştırılırsın)DaFFy dedi:beğenen çok, o zaman yeni şarkılar gelsin;
Rammstein - Weisses Fleisch, Sad But True (Metallica Cover), America (Electro Ghetto Remix)
Slipknot - Black Heart
Dirtbag - Fuck What a Nigga Say (2 Fast 2 Furious Soundtrack)
Depeche Mode - It's No Good (Club 69 Future Mix)
Peakafeller - She's a Bitch
Slash - Godfather Theme
AC/DC - Thunderstruck, Highway to Hell
George Thorogood - Bad to the Bone
Muse - Supermassive Black Hole
Rob Base & DJ Easy Rock - It Takes Two![]()
flexor dedi:Bu listelerden sonra birşey sormak istiyorum dj lik falan yaptınmı yoksa sadece ilgimi?
Sen galiba meyhanede çalışıyorsun yada adam meyhaneyi kapatıp bb salonu yapmışmarkus_ruhl dedi:taw bizim salonda hep ferdi,müslüm,orhan v.b. caliyor yaaa...
bu nebicim spor salonu,nu nebicim sevk müzigi :x :x :x