fatihhan1988
Üye
popstar ajdar faworim
eX-LoMBaRDo dedi:Bunlar hardcore grubu deil nu-metal grubu. Bi tek Hatebreed hardcore. Pro-pain ve Sick of it all fln dinleyin derim bu çocukca şeyleri bırakırsınız belki. Ben Slayer dinlerim ayrıca gaz diyorsanız. daha fazlasıda var 10 larca grup.
edit (DaFFy): 7 Nazik ve Saygılı olun. Uygunsuz dilde konuşmaktan ve kişisel saldırılardan kaçınalım.Aşağılayıcı, kaba, ahlâk dışı, nefret dolu, tehditkâr ve kanunlarla çelişecek içerikler gönderemezsiniz. Bunları dikkate almamanız durumunda, duruma gore uyarı alırsınız veya siteden süresiz/süreli uzaklaştırılırsınız (süresiz uzaklaştırıldığınızda servis sağlayıcınız da durumdan haberdar edilir).
eX-LoMBaRDo dedi:eX-LoMBaRDo dedi:Bunlar hardcore grubu deil nu-metal grubu. Bi tek Hatebreed hardcore. Pro-pain ve Sick of it all fln dinleyin derim bu çocukca şeyleri bırakırsınız belki. Ben Slayer dinlerim ayrıca gaz diyorsanız. daha fazlasıda var 10 larca grup.
edit (DaFFy): 7 Nazik ve Saygılı olun. Uygunsuz dilde konuşmaktan ve kişisel saldırılardan kaçınalım.Aşağılayıcı, kaba, ahlâk dışı, nefret dolu, tehditkâr ve kanunlarla çelişecek içerikler gönderemezsiniz. Bunları dikkate almamanız durumunda, duruma gore uyarı alırsınız veya siteden süresiz/süreli uzaklaştırılırsınız (süresiz uzaklaştırıldığınızda servis sağlayıcınız da durumdan haberdar edilir).
Bahsedilen öfkeli bir müzik editleyen ark. sende dinle bence.![]()
eX-LoMBaRDo dedi:eX-LoMBaRDo dedi:Bunlar hardcore grubu deil nu-metal grubu. Bi tek Hatebreed hardcore. Pro-pain ve Sick of it all fln dinleyin derim bu çocukca şeyleri bırakırsınız belki. Ben Slayer dinlerim ayrıca gaz diyorsanız. daha fazlasıda var 10 larca grup.
Bahsedilen öfkeli bir müzik editleyen ark. sende dinle bence.![]()
eX-LoMBaRDo dedi:Yönetime karşı gelmedim. Alaycı tavir deil yanlış anlaşılmış sadece daha relax.
Bakın böyle bir durum var çok sevdiğim gruplarla da böyle oluyor. Bırakıp dinlemeye başlıyorum antreman amacından sapıyor. Tekrarlayayım sevdiğimiz değil de temposu uygun müzikler en iyisi.FleXoR dedi:Ben mehter marşını çok severim dinlerken içim haz dolar tüylerim dikenlenir
Fakat bir salonda mehter marşı dinlemem çünkü marşada saygım vardır bu marş her yerde dinlenmez savaşa gitmiyoruz biz zaten salona girerken ne bir milliyetçi ne bir savaş gazisi nede başka bir şey olarak giriyoruz salona girerken sporcu olarak giriyoruz duygularımızı dışarıda bırakıp çıkarken almalıyız
SCHWARZXXL dedi:Bakın böyle bir durum var çok sevdiğim gruplarla da böyle oluyor. Bırakıp dinlemeye başlıyorum antreman amacından sapıyor. Tekrarlayayım sevdiğimiz değil de temposu uygun müzikler en iyisi.FleXoR dedi:Ben mehter marşını çok severim dinlerken içim haz dolar tüylerim dikenlenir
Fakat bir salonda mehter marşı dinlemem çünkü marşada saygım vardır bu marş her yerde dinlenmez savaşa gitmiyoruz biz zaten salona girerken ne bir milliyetçi ne bir savaş gazisi nede başka bir şey olarak giriyoruz salona girerken sporcu olarak giriyoruz duygularımızı dışarıda bırakıp çıkarken almalıyız