Çalışırken Dinlenen En Gaz Şarkılar (Antrenman Müzikleri)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eX-LoMBaRDo dedi:
Bunlar hardcore grubu deil nu-metal grubu. Bi tek Hatebreed hardcore. Pro-pain ve Sick of it all fln dinleyin derim bu çocukca şeyleri bırakırsınız belki. Ben Slayer dinlerim ayrıca gaz diyorsanız. daha fazlasıda var 10 larca grup.

edit (DaFFy): 7 Nazik ve Saygılı olun. Uygunsuz dilde konuşmaktan ve kişisel saldırılardan kaçınalım.Aşağılayıcı, kaba, ahlâk dışı, nefret dolu, tehditkâr ve kanunlarla çelişecek içerikler gönderemezsiniz. Bunları dikkate almamanız durumunda, duruma gore uyarı alırsınız veya siteden süresiz/süreli uzaklaştırılırsınız (süresiz uzaklaştırıldığınızda servis sağlayıcınız da durumdan haberdar edilir).

Bahsedilen öfkeli bir müzik editleyen ark. sende dinle bence. :)

eX-LoMBaRDo dedi:
eX-LoMBaRDo dedi:
Bunlar hardcore grubu deil nu-metal grubu. Bi tek Hatebreed hardcore. Pro-pain ve Sick of it all fln dinleyin derim bu çocukca şeyleri bırakırsınız belki. Ben Slayer dinlerim ayrıca gaz diyorsanız. daha fazlasıda var 10 larca grup.

edit (DaFFy): 7 Nazik ve Saygılı olun. Uygunsuz dilde konuşmaktan ve kişisel saldırılardan kaçınalım.Aşağılayıcı, kaba, ahlâk dışı, nefret dolu, tehditkâr ve kanunlarla çelişecek içerikler gönderemezsiniz. Bunları dikkate almamanız durumunda, duruma gore uyarı alırsınız veya siteden süresiz/süreli uzaklaştırılırsınız (süresiz uzaklaştırıldığınızda servis sağlayıcınız da durumdan haberdar edilir).

neden o editin mesajına koyulduğunu anladın mı sen?

eX-LoMBaRDo dedi:
eX-LoMBaRDo dedi:

ex-lombardo üslubune dikkat et bu sana ilk uyaridir.alayca tavirlarla yönetime karşi gelemzsin.tekrari durumunda forumdan uzaklaştirilacaksin...

Slayer - Death Skin Mask
Children Of Bodom - Needled 24/7

Beni deli manyak gaza getiriyor.
Mesela dün incline dumbbell bench presste hiç aklıma gelmeyen kiloları bastım :D

valla bisim salonda mehteran çalar asıl onlar uçuruo adamı hele fetih marşı ve malazgirt marşları yokmu off off :idea:

Herkese pek uymaz ve normalin aksine bpm'leri çok çok yüksek olsa da Amon Amarth ve Aborted ile kanımın kaynadığını bilirim.

grup yorum dinlerkn coşanda ilk defa duyuyorm gece gece sem beni güldürdün :D :D ALLAHTA seni güldürsünnn :!: :!: :lol: :lol:

Ben mehter marşını çok severim dinlerken içim haz dolar tüylerim dikenlenir

Fakat bir salonda mehter marşı dinlemem çünkü marşada saygım vardır bu marş her yerde dinlenmez savaşa gitmiyoruz biz zaten salona girerken ne bir milliyetçi ne bir savaş gazisi nede başka bir şey olarak giriyoruz salona girerken sporcu olarak giriyoruz duygularımızı dışarıda bırakıp çıkarken almalıyız

flexor hocam haklısın ama bastığım kilolarda farkettirio mehteranlar ölebi vuruolarki o enstürmanlara kollarıma apayrı bi güç gelio bambaşka bi hava oluyo :)

FleXoR dedi:

Fakat bir salonda mehter marşı dinlemem çünkü marşada saygım vardır bu marş her yerde dinlenmez savaşa gitmiyoruz biz zaten salona girerken ne bir milliyetçi ne bir savaş gazisi nede başka bir şey olarak giriyoruz salona girerken sporcu olarak giriyoruz duygularımızı dışarıda bırakıp çıkarken almalıyız
Bakın böyle bir durum var çok sevdiğim gruplarla da böyle oluyor. Bırakıp dinlemeye başlıyorum antreman amacından sapıyor. Tekrarlayayım sevdiğimiz değil de temposu uygun müzikler en iyisi.

SCHWARZXXL dedi:
FleXoR dedi:

Bakın böyle bir durum var çok sevdiğim gruplarla da böyle oluyor. Bırakıp dinlemeye başlıyorum antreman amacından sapıyor. Tekrarlayayım sevdiğimiz değil de temposu uygun müzikler en iyisi.

Haklısın bana normalde biraz fazla gürültülü gelen hatebreed,as i lay dying,lamb of god gibi gruplar cardio çalışmalarında gayet iyi gidiyor ..

arkadaslar bence bide infected mushroomun müziklerini deneyin yada dj yahel, tiesto, armen van burren daha nicesi acayip gaz veriyor bunlar.. ,uper

Katatonia - July
DJ Shadow feat. Mos Def - Six Days
Oasis - Fuckin' in the Bushes
Manowar - Hail and Kill
Iron Maiden - Wasted Years
Lacuna Coil - Our Truth, Swamped, Heaven's a Lie

dj tiesto ve benni benassi şarkıları yüksek ses te ve aşırı bass eşliğinde adama acaip gaz veriyor.salon yıkılıyor nerdeyse

Back
Yukarı