Çalışma Programım Nasıl?

Merhabalar, pazartesi bu spora başladım. Hoca'nın hazırladığı antreman programını kullanıyorum. Sizce nasıl? İdeal mi?
Triceps Pull Down 4x10
Butterfly 4x10
Seated cable row 4x10
Lat Pulldown 4x10
Dumbell Squat 4x10 - 5Kg
Barbell Curl 4x10
Mekik 4x15

Bacak çalışmamı söylemedi.
[DOUBLEPOST=1560424271][/DOUBLEPOST]machine shoulder press 4x10
Ayrıca onu eklemeyi unutmuşum.

Son düzenleme:
Vücutta en çok kas bacakta bulunur. Bacak kaslarını çalıştırmanın diğer kasların gelişimine de pozitif etkisi var. Bacak kası çalışması sonrası testerone artıyor. Buda tüm vücudu etkiliyor. Bacak çalışmama işini bir daha düşün bence. Onun dışında program yapılabilir. Göğüs de bench press hareketi yapılması daha iyi olur. Bench press ya da chest press.

Vücutta en çok kas bacakta bulunur. Bacak kaslarını çalıştırmanın diğer kasların gelişimine de pozitif etkisi var. Bacak kası çalışması sonrası testerone artıyor. Buda tüm vücudu etkiliyor. Bacak çalışmama işini bir daha düşün bence. Onun dışında program yapılabilir. Göğüs de bench press hareketi yapılması daha iyi olur. Bench press ya da chest press.
İleride kiloyu arttırarak programa devam edeyim mi sizce? Yanıtınız için teşekkür ederim.

İleride kiloyu arttırarak programa devam edeyim mi sizce? Yanıtınız için teşekkür ederim.
bu proğram spora yeni başladığın için full body proğramı ileride bölgesel çalışmaya başlayacaksın, ağırlıkları sen belirle genelde yeni başlayanlara bakıyorum 50 tekrar çıkaracakları ağırlıkla 10 tekrara giriyorlar, 1-2 hafta düşük kilo çalış sonra vücut hamlığın geçtiği zaman 10-12 tekrarı anca çıkartacağın ağırlıkları dene, tabi bu tavsiyeleri verebilmek için bir fotonu görsek iyi olurdu....

bu proğram spora yeni başladığın için full body proğramı ileride bölgesel çalışmaya başlayacaksın, ağırlıkları sen belirle genelde yeni başlayanlara bakıyorum 50 tekrar çıkaracakları ağırlıkla 10 tekrara giriyorlar, 1-2 hafta düşük kilo çalış sonra vücut hamlığın geçtiği zaman 10-12 tekrarı anca çıkartacağın ağırlıkları dene, tabi bu tavsiyeleri verebilmek için bir fotonu görsek iyi olurdu....
50 tekrar derken set başına çok fazla değil mi? Tam anlamadım.

Yeni baslayan birine benc press vermiyor,(ve yaninda ana hareket olan diger hicbir hareket yok.) onu kenara Birak bacak çalışma diyor :) eger sen hocayı yanlis anlamadiysan o salonu derhal terket.

Dostum bana kalırsa sen hocayı anlayamadin gibime geliyor hocada suç yok herhalde. Çünkü arkadaşıda tamamen yanlis anlamissin dikkatli okumuyor dinlemiyorsun gibi.
Verdiği programa göre yapıyorum. Yanlış anlaşılcak bir şey yok. Ektomorf vücut tipine sahibim. Öneride bulunacaksan bulun ya da konuyu terket. Gömmene gerek yok.

Ben şunu anlamadım hocan sana bacak çalışma mı dedi yoksa bacaklı çalışmanı söylemedimi bence programin güzel alışmak için 1 2 ay sonra tekrar hocanın yanina git sana daha ileri seviye program yazsin

Ben şunu anlamadım hocan sana bacak çalışma mı dedi yoksa bacaklı çalışmanı söylemedimi bence programin güzel alışmak için 1 2 ay sonra tekrar hocanın yanina git sana daha ileri seviye program yazsin
Uzun zaman sonra cevap veriyorum size, split programa geçtim ve eskisine göre daha uzmanlaştım. Hocam bana bacak çalışma diye bir şey söylemedi. O zamanlar squad dışında bacak antrenmanı vermediği için ben böyle yazmışım.

Back
Yukarı