Çalışma ve Beslenme Programım

akinkadi

Üye
öncelikle sırf konuya bakmanız için böyle bir başlık ismi koydum k.bakmayın..şimdi bazı ince konularda yardımcı olursanız çok sevinirim...
183 boy, başladğmda 66 şimdi 73 olan kilo.1.ggs-pazu 2.kanat-trceps 3.omuz-bacak şeklnde 4büyk kas için hareket-3 hareketde küçük kas grubları için şeklinde çalıştım 4x8...omuz için 4x10-12

şuanki beslenme
10:00=5yumurta,azcık beyaz peynir,pekmezle ekmek veya balla ekmek,balık yağı
11:30=erik(b,c vitaminlerini alabilceğim herhangi bişey)
12:30=yarım bardak pilav-100gr tavuk,balık yağı,maynz ketcap
14:00=1.15dk verimli antreman,son sette zorlayarak
15:30=meyvesuyu-muz
16:00=eve gelince 2cup universal whey
16:30=ekmek içi 80lik tonbalığı,domates,mayonez(veya 4 lahmacun),
19:30=pişmemişi yarım bardak olan pilav-100gr tavuk,balık yağı
22:30=yine etli karbothidratlı bişeyler veya (4yumurta ve makarna)
23:30=erik
00:30=bir tabak yoğurt veya 2 bardak süt
01:00=yatış

-

esas soru antremandaki hareket kombinasyonları
gögsümün sadece dışarısı dolu veya iyi gelişmedi yani
barbel benc press-barbel incline benc press-flat dambl fly(veya pullover)-makine fly çalışıyorum

barbel yerine dambl ile yapsam belki eksiğim kapanabilr diye düşündüm ve şöyle yapsammı
dambl incline press-dambl incline fly-decline press-pullover
?????

bicepsde barbel curl u hep düz barla yaptm, zbar ilemi yapsam diye düşünüyorum
kanatda üst kanat hareket kombinasyonu buldum(omuzların daha iyi görnmesi için üst kanat yoğunlaşcam) birde latpuldown ense yerine artık çeneme çekcem?

Son düzenleme:
abi nasıl bu kadar yemek yiyebiliyorsunuz anlamıyorum :) belli niye kilomun sabit kaldıgı.. sorunun dışında bir mesaj oldu biliyorum.. kolay gelsin sana :)

bense sadece 4-5 ogun yiyorum bunlardan ikisi protein shake. o kadar yemek yemek mide buyumesi problemi yaratır. ayrıcada bu olmaya başlarsa doyma noktası denen olay kaybolmaya başlar yavaş yavaş.

hocam ketçap mayonez lahmacun
kilo değil yağ almayamı çalışıyorsun

imkanın varsa bir protein tozu al. gunde 3 ana ogun ye. iki ara ogunde sut+protein+meyve gibi bişiler yap. bu kadar yemek yenirmi ya :D

o lahmacunlu menüyü komple kaldır . cable crossover deniyebilrsin çapraz kapatırsan iç göğüs dolmaya baslıyor ve herhangi bir press hareketinde dar tut iç göğüse daha iyi vuruyor

Son düzenleme:
imkanın varsa bir protein tozu al. gunde 3 ana ogun ye. iki ara ogunde sut+protein+meyve gibi bişiler yap. bu kadar yemek yenirmi ya :D

haha:D valla çok değil yaw.senin yazdıklarını okuyorum forumda ,süreklide okurum yani beslenme fln filan.hatta geçen programımı yazmıstım yine ama 4 yumurta ve bi öğün eksikti bundan,birazdaha ekle diyenler bile olmuştu.hani bi ögünde saglam yeyip mideye ne varsa dolduranlardan değilm.küçük bi porsiyon yiyorum

buarada programda protein tozu var ztn.antremandan sonra alıyorum şimdilik..
böbrekdende sorunum vardı biara ondan korkuyorum,,hem daha orta seviye bile sayılmam oyüzden bi öğün yeter ant sonrası diye düşünüyorum

hareketler konusunda yaptığm yorumlarda bi yanlışlık varmı acaba ?

''arkadaşlar böyle bi başlık atarak sizi kandırdım şimdi armut piş ağzıma düş yapıyorum benim şu şu sorularıma yanıt verin'' anlamına gelen bir konu açmışsınız ve ardından da ''yardım eden yok mu?'' diyorsunuz.

bence böyle bir tavıra kimse cvp vermez. verilen cevaplar da gördüğünüz gibi sizi tatmin edecek cevaplar olmaz.

''arkadaşlar böyle bi başlık atarak sizi kandırdım şimdi armut piş ağzıma düş yapıyorum benim şu şu sorularıma yanıt verin'' anlamına gelen bir konu açmışsınız ve ardından da ''yardım eden yok mu?'' diyorsunuz.

bence böyle bir tavıra kimse cvp vermez. verilen cevaplar da gördüğünüz gibi sizi tatmin edecek cevaplar olmaz.

aslında mükemmeliyete yaklaşmak için püf noktaları arıyorumda.bunu sorsam mükemmel değilki bunlar fln diyenler olcaktı...hani birazda konu başlığını afilli yaptım.genelde metinlerde öyledir.çok alakasız bişey diyerek kandırmadım bence kimseyi,birazda yanlış ifade ettim kendimi ...

programda beslenemde güzelde sormak istediğim bütün hayatın spor ye iç yat bundanmı ibaret okul çalışma bişey yapmıyonmu

bu yaşda ünü bıraktım,öss hazrlanıyodm onuda bıraktım.seneye yine hazrlancam

iş güç yok yani:d

ÖSS dönemnde spor bayağ aksicak ama kafayı taktık işte şimdilik

güzel mi böyle gerçekten beslenme program fln,?

mükemmel kandırma kombinasyonu:)
bende sana yanlışları yazacağım ama cevaplarını vermeyeceğim...
beslenmen eksik antrenman saatin yanlış antrenmanın çok uzun
iç göğüs gelişimi diye öyle güzel bir konu var ki bu forumda uygulayıpta başarı sağlamamak imkansız.
şimdi bunları araştır bence neden böyle?

mükemmel kandırma kombinasyonu:)
bende sana yanlışları yazacağım ama cevaplarını vermeyeceğim...
beslenmen eksik antrenman saatin yanlış antrenmanın çok uzun
iç göğüs gelişimi diye öyle güzel bir konu var ki bu forumda uygulayıpta başarı sağlamamak imkansız.
şimdi bunları araştır bence neden böyle?

hadi be hacı busferlik böyle olsun aldım ben dersimi
kaçda çalışmalıyım.beslenmede neler eksik

iç gögüs konusunu hemen arayıp okuyayım

edit : kişilere kullanıcı adları dışında hitap yasaktır!

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle üye adlarını kullanıyoruz forumda...
Hacim almak istiyorsun bunun için yanlış dönemdeyiz kışa girerken olsa daha iyi olurdu antrenmanların ya sabah yada akşam olmalı ben sabahı tavsiye ederim kısa sürmeli 45 dk.yı geçmemeli her bölge en fazla 3 hareket 6-8 tekrar detaylara girmeden temel hareketler.
beslenmeyi uzun uzun yazamam fazla yağlanmaman gerek akşam 7 den sonra karboyu kes bol protein al multivitamin desteği kullan karbonhidratıda lapa pilav ve haşlanmış patatesten al.
kolay gelsin...

öncelikle üye adlarını kullanıyoruz forumda...
Hacim almak istiyorsun bunun için yanlış dönemdeyiz kışa girerken olsa daha iyi olurdu antrenmanların ya sabah yada akşam olmalı ben sabahı tavsiye ederim kısa sürmeli 45 dk.yı geçmemeli her bölge en fazla 3 hareket 6-8 tekrar detaylara girmeden temel hareketler.
beslenmeyi uzun uzun yazamam fazla yağlanmaman gerek akşam 7 den sonra karboyu kes bol protein al multivitamin desteği kullan karbonhidratıda lapa pilav ve haşlanmış patatesten al.
kolay gelsin...
pekala teşekürler.herşeyi toparlayıp araştırıp yarına bi plan yapmalıyım.gögs kanat ve omuzu 4 hareket girme diyosn yani yaz olduğu içn glb..diğer konularda anladm multivitamin eczanedeki 5tl ye satılan b vitamn c gibisnden bşy değl heralde....gece erken yatmalıym birde zayıf olsamda 7den sonra karbo almiim.yarına iyce toparlarm kafamda..

şuanki beslenme

yarım bardak pilav ilk defa duyuyorum
antrenmandan sonraki alınması gereken proteinli besin veya protein tozu geç alıyorsun
14.00 antrenman ama protein tozu aldığın saat 16.00 halbuki antrenmandan hemen sonra kullansan daha iyi verim alırsın
16.30 da ekmek için 80 lik ton balığı ton balığı yerine tavuk göğsü veya tavuk eti beyaz et tüketirsen daha iyi olur ama ton balığıda iyi
lahmacun sil bi kere erik yerine elma muz sabah kalkınca yağsız süt ile yulaf ezmesi ye
yattığın saat geç biraz daha erken uyumaya çalış ayrıca protein tozunu günde 2 veya 3 kere kullan istersen kg başına 2-3 gr protein alınması gerek

şuanki beslenme

yarım bardak pilav ilk defa duyuyorum
antrenmandan sonraki alınması gereken proteinli besin veya protein tozu geç alıyorsun
14.00 antrenman ama protein tozu aldığın saat 16.00 halbuki antrenmandan hemen sonra kullansan daha iyi verim alırsın
16.30 da ekmek için 80 lik ton balığı ton balığı yerine tavuk göğsü veya tavuk eti beyaz et tüketirsen daha iyi olur ama ton balığıda iyi
lahmacun sil bi kere erik yerine elma muz sabah kalkınca yağsız süt ile yulaf ezmesi ye
yattığın saat geç biraz daha erken uyumaya çalış ayrıca protein tozunu günde 2 veya 3 kere kullan istersen kg başına 2-3 gr protein alınması gerek

teşekürler.glb bi sheaker bulmam lazım öncelikle

Back
Yukarı