Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Barfix gibi deride gerilim sağlayan hareketlerden olabilir,bende de çatlaklar var ama kilo verip kilo almadan kaynaklanan.Eczanelerde kremleri var çatlakları oradan götürmen imkansız anca kremlerle görünmeyecek renk derecesine getirebilirsin ve orda başka çatlak oluşmasını engelleyebilirsin.Badem yağı,çikolata yağı yarar diyenlerde var ben denemedim bilmem ama eczaneden krem alıp denedim gayet gözle görülmeyecek dereceye düşürmeyi başardım ama yakından bakıp ellediğinizde çatlaklar hala orda.
Konu kilitleme sebepleri; - Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız. Link : deri çatlakları | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu Arama Kelimeleri : deri, çatlak, çatlama, tedavi
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.