Çaylaklık dönemi biter.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebayar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E

ebayar

Guest
27 Aralık 2013'te Fitness başladım çaylaklık döneminde iyi bir tecrübe edindim.
Bugün hoca ölçülerimi aldı ve program çıkarttı. Çaylaklık dönemindeyken bazı hatalarım oldu aksattım, düzenli beslenemedim ama iyi bir tecrübe oldu. Bunları göz önüne koyaraktan yeni programımda daha da dikkatli olacağım.

27 Aralıktaki ölçülerim.
Boy: 1,75 | Kilo: 65,100 | Omuz: 116 | Göğüs: 93 | Kol:30/29 | Bacak: 51/51 | Bel:73/78
Çarşamba günü yeni programı mı alacağım ve yeni ölçülerimi burada paylaşacağım.

17.02.2014 bugün evde çektiğim fotoğraf.

IMG_20140217_202505.jpg IMG_20140217_202541.jpg

genelde ilk önce kollar gelişir ama sende öyle olmamış. onun dışında diğer bölgeler gayet iyi. tebrikler.

öncelikle tebrik ederim bende 3 aralık 2013 te başladım .
Teşekkür ederim hocam.[DOUBLEPOST=1392700385][/DOUBLEPOST]
Alt yapı gelişime müsait önünde uzun bir yol var ,ilk gereken özellik azim buda sende mevcut .

İyi beslenme+düzenli uyku +antreman 1 yıl sonra ölçülerin ve fotoların değişir .

Yılmadan bıkmadan usanmadan devam ,iyi sporlar dilerim.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim! Artık devir değişti durmak zamanı geçti, çalışma zamanı![DOUBLEPOST=1392700562][/DOUBLEPOST]
Beslenme programını gozden gecır bence, antrenman programın neydi ki ? neden değiştirme geregi duydun ?

Beslenme konusunda sıkıntılarım oldu tekrar gözden geçireceğim, antrenman programım temel programdaydım.[DOUBLEPOST=1392700614][/DOUBLEPOST]
genelde ilk önce kollar gelişir ama sende öyle olmamış. onun dışında diğer bölgeler gayet iyi. tebrikler.

27 Aralıkta Kol 30/29
Bu fotoğrafları 17 Şubatta çektim şuan ki kol ölçüm 32/31,5

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı