Çeviri istekleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Delteo

Üye
Selamlar arkadaşlar,

Gördüğüm kadarıyla bir çeviri istekleri başlığımız yok. Açıkçası ben makale çevirerek katkıda bulunmak istiyorum ama açıkçası hangi makaleleri çevirmem gerektiği konusunda epey tereddütte kalıyorum. Buradan çok uzun olmayan makale çevirisi isteklerinizi yapabilirsiniz.

Selamlar arkadaşlar,

Gördüğüm kadarıyla bir çeviri istekleri başlığımız yok. Açıkçası ben makale çevirerek katkıda bulunmak istiyorum ama açıkçası hangi makaleleri çevirmem gerektiği konusunda epey tereddütte kalıyorum. Buradan çok uzun olmayan makale çevirisi isteklerinizi yapabilirsiniz.
Yanlış anlaşılmasın makale çok iyi ama video çevirsen çok daha izlenir ve dinlenir oluyor.

Yanlış anlaşılmasın makale çok iyi ama video çevirsen çok daha izlenir ve dinlenir oluyor.
Selamlar,

Video da çeviririm tabii ama işin teknik kısmını hiç bilmiyorum. Altyazı nasıl hazırlanır, videoya nasıl gömülür gibi konularda bilgisizim. Bu işleri başka bir arkadaş hallettiği sürece ben seve seve metinleri çeviririm.

S.a.
Robb wolf Paleo , Marthin Berkan İntermittent Fasting ile ilgili makaleleri çevirebilirsen çok makbule geçer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı