palaz0101
Üye
Spor geçmişim 1.5 yıl haftada 5 gün antrenmana gidebiliyorum şöyle bir sorum olacak
Beslenmem üst düzey değil KKTC de öğrenciyim ve cidden bu spora göre beslenmek burada çok zor oluyor beslenmem orta düzey de 8-9 ay tek bölge antrenman yaptım ve bana ciddi anlamda kütle kazandırdı şuan yaklaşık 2 aydır çift bölge devam ediyorum gözle görülür bir değişiklik elde etmek 2 ayda olmaz tabiki yazda geldi antrenmanlar daha zorunlu oluyor sizce tek bölgeye dönmelimiyim hem beslenmem yetersiz olduğu için hemde daha kısa ve ağır bir antrenman için aklımdaki programı aşağı bırakıyorum.
Pazartesi => Göğüs + Karın
Salı => Sırt + 20 dk kardiyo
Çarşamba => Omuz + Trapez+20 dk kardiyo
Perşembe => Bacak + Ant öncesi 15 dk kardiyo
Cuma => ön kol + Arka kol
Cumartesi => karın + 45 dk kardiyo
Beslenmem üst düzey değil KKTC de öğrenciyim ve cidden bu spora göre beslenmek burada çok zor oluyor beslenmem orta düzey de 8-9 ay tek bölge antrenman yaptım ve bana ciddi anlamda kütle kazandırdı şuan yaklaşık 2 aydır çift bölge devam ediyorum gözle görülür bir değişiklik elde etmek 2 ayda olmaz tabiki yazda geldi antrenmanlar daha zorunlu oluyor sizce tek bölgeye dönmelimiyim hem beslenmem yetersiz olduğu için hemde daha kısa ve ağır bir antrenman için aklımdaki programı aşağı bırakıyorum.
Pazartesi => Göğüs + Karın
Salı => Sırt + 20 dk kardiyo
Çarşamba => Omuz + Trapez+20 dk kardiyo
Perşembe => Bacak + Ant öncesi 15 dk kardiyo
Cuma => ön kol + Arka kol
Cumartesi => karın + 45 dk kardiyo