Çikolatalı Karbonhidrat Tozu Tadı Hakkında

Arkadaşlar kilo almak için bu ürünü satın aldım;
images

Çok kaliteli bir ürün bayağı para verdim ama kesin sonuç alacağımı düşünüyorum fakat tek sorun tadı bana kötü geliyor çikolatalı aldım suyla da kötü geliyor sütlede yani sütle biraz daha iyi ama tadı ağır ve kötü geliyor sizce başka nasıl kullanabilirim belki biraz saçma gelir ama bunu sıvı olarak değilde mesela ekmek arasına normal ölçekte koyup ekmek arası yesem :D ? Biraz saçma olabilir biliyorum ama önerilerini bekliyorum yani tadını kötü hissetmemesi midemi bulandırmaması için nasıl kullanmalıyım ?

Valla dustinasas aldıysan mecbur kullanıcaksın sütle iyi gitmesi alzım aslında , sonuçta weider marka konuşur yani

Valla dustinasas aldıysan mecbur kullanıcaksın sütle iyi gitmesi alzım aslında , sonuçta weider marka konuşur yani
Şimdi benim shaker galiba 700 ml alıyor buna 5 yemek kaşığı koyuyuroum spor günleri sabah kahvaltından sonra ve spordan sonra normal günlerde kahvaltı ve yemekten sonra bakalım daha baştayım diyedir belki ama 1-2 hafta denicem tadı hem böyle giderse kötü...

Bu karbonhidratı illla ki sıvı bir şey le mi kullanmam lazım mesela su veya süt yerine başka ne olabilir ? Bütün seçenekleri söyleseniz...

vanilyalı alsaydın keske tadı ıcın en guzel tad dıyorlar

Back
Yukarı