ÇILGIN SIRT ANTRENMANI

Burada hocalarımız , kardeşlerimiz bizden dha bilgili insanlar vardır muhakakk. Belki de spor geçmişiniz benden daha eskidir , tecrübeleriniz de. Ama ben kendi spor tecrübelerime dayanarak bildiğim ve kendime uyguladığım tek ilke " kaldıramayacağın ... Girmeyeceksin" ben kendimde bunu uyguluyorum burada kimseyi karalamak değil yorumum. Herkesin kendi vcudu kendi sağlığı sonuçta burası bilgi alışveriş platformu. Sırtınız gelişmiş ama orantısız. Bunu sizde çok net görebilirsnz. Ağır basıcam diye çok hard ve gereksiz yorgunluk yapıyorsunz kendinize ki buda amelelikten başka bişey deil. Açıkçası arkadaşı beyaz bodyli arkadaş daha cazip geldi bana. En azından idmana başlamadan önce kollarını ısındırıyordu tebrk etmek gerek. Belki örnek olur , aksatanlara , umursamayanlara :)

90 kg enseye çekişte 5 nizami tekrar 100 kg de öne çekişte 5 nizami tekrar yapabiliryorum 10 ar kg arttığımda nizamiyet bozuluyor :)biraz kiloyu düşürün derim ben lat pull down e 25 kg ile başlamıştım

Gercekten Gülmekten yerlere yattım :D :D Mr Olimpia mübarek babandamı badiciydi be abi :D
Abi sana tavsiyem o ağırlıkları azalt

Back
Yukarı