Okey ama şunu kastettim 3 gün off var evet biliyoruz ki kasların dinlenmesi gerekiyor lakin, kasları her zaman aktif tutmak adına şınav düşündüm ben, antreman gününde extra şınav çekecek inan halim kalmıyor ağır çalışıyorum, teşekkür ederim değerli yorumun içinsınavın zararı olmaz vücut ağırlığınla yaptığın spor olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum açıkca ha ne kadar faydasını görürsün onun yerine idmanlarına süper sey şeklinde şınavlar eklesen idmanda yapacağın 3 tekrar off gündeki 10 tekrara bedel olur bana kalırsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Okey ama şunu kastettim 3 gün off var evet biliyoruz ki kasların dinlenmesi gerekiyor lakin, kasları her zaman aktif tutmak adına şınav düşündüm ben, antreman gününde extra şınav çekecek inan halim kalmıyor ağır çalışıyorum, teşekkür ederim değerli yorumun için
Eyvallah kardeşim sağolasın, yapmaktan vazgeçtim, off gününün özelliği zaten kasları çalıştırmamak bence, overtraining falan olabilirim Allah korusun dinlenmek iyidirKanka öncelikle ne demek lafı bile olmaz ancak mademki halin kalmıyor vücudunu dinlemenin en iyisi olduğunu düşünüyorum çok halsiz oluyosan şınav çekme dinlen illa çekicem diyosan bir hafta dene vücudunun feedbackine bakarsın vg de seninde bildiğin gibi vücut tepkileri her bireyde farklı oluyor ..