Selam arkadaşlar. 1.80 boyunda kilo 60, 16-17 yaşında biriyim. Kilo almak ve protein tozu hakkında bilgi edinmek için salona gittim. Orada beni karşılayan adam bana bu sporu da yanında yapmam gerektiğini ve protein tozunun bana sadece yağ olarak geri döneceğini söyledi. Ve omuzlarımın iyi olduğunu söyledi.. ( Bizim ailede genetikdir
)
Şimdi arkadaşlar benim isteğim öyle şişeyim falan değil. Benim isteğim sadece boyuma göre kilomun iyi olması ve Güç. Yine zayıf görünebilirim mesela 70 kilo olsam güzel olacak gibi geliyor.
Salondaki adam bana aylık 60 TL, 6 ay yazılırsam fiyatının 140 TL olacağını söyledi.
Şimdi benim istediğim bu vucut için 6 ay gitmem gerekiyor mu ?
Veya salona 140 TL vereceğime gerekli aletleri alıp evde kendim mi düzenli olarak çalışmalıyım ?
Örneğin evde 5 kiloluk dumbbell'lar var. Bunun yanına bir koridor barfiksi mesela ?
Bunun gibi şeyler..
Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum

Şimdi arkadaşlar benim isteğim öyle şişeyim falan değil. Benim isteğim sadece boyuma göre kilomun iyi olması ve Güç. Yine zayıf görünebilirim mesela 70 kilo olsam güzel olacak gibi geliyor.
Salondaki adam bana aylık 60 TL, 6 ay yazılırsam fiyatının 140 TL olacağını söyledi.
Şimdi benim istediğim bu vucut için 6 ay gitmem gerekiyor mu ?
Veya salona 140 TL vereceğime gerekli aletleri alıp evde kendim mi düzenli olarak çalışmalıyım ?
Örneğin evde 5 kiloluk dumbbell'lar var. Bunun yanına bir koridor barfiksi mesela ?
Bunun gibi şeyler..
Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum