Çok gucsuzum ne yapmalıyım

Yaş 18 diyebiliriz az kaldı 18 e girmeme Boyum 168 kilom 66
Daha oncelersen 60 kiloydum ama shake yaparak 6 kilo aldım.
Ama fiziki anlamda çok gucsuzum kardeşim bile benden güçlü ayrı bı piskolojiye girdim.
Kendi aklımdan işte bı kızla flört ettiğimde biri laf atarsa ben ne yaparım gibi gibi aklıma binbir türlü şeyler geliyo. Tipim kızlara göre çok yakışıklı oldugum soyleniyor ama ben çok inanmıyorum. Zamanında okulun en güzelleri flört etmeye çalıştı sarışın olanlar ama ben bu piskolojide (tabi daha önce) olduğum için umursamamistim
Hayatımın her yerini mahvetmeye devam ediyo
Yani kısa:
-boyun kısa ve gucsuzum belki olurda boyumu arttırmak için ve güçlenmek için ne yapmalıyım

Yaş 18 diyebiliriz az kaldı 18 e girmeme Boyum 168 kilom 66
Daha oncelersen 60 kiloydum ama shake yaparak 6 kilo aldım.
Ama fiziki anlamda çok gucsuzum kardeşim bile benden güçlü ayrı bı piskolojiye girdim.
Kendi aklımdan işte bı kızla flört ettiğimde biri laf atarsa ben ne yaparım gibi gibi aklıma binbir türlü şeyler geliyo. Tipim kızlara göre çok yakışıklı oldugum soyleniyor ama ben çok inanmıyorum. Zamanında okulun en güzelleri flört etmeye çalıştı sarışın olanlar ama ben bu piskolojide (tabi daha önce) olduğum için umursamamistim
Hayatımın her yerini mahvetmeye devam ediyo
Yani kısa:
-boyun kısa ve gucsuzum belki olurda boyumu arttırmak için ve güçlenmek için ne yapmalıyım

Sorunlarınızdan uzaklaşmak için burayı ziyaret edin https://azerbaycankazinosaytlari.com/
Dostum, genetiğin seni ne kadar uzun yaparsa o kadar uzun olacaksın. Ben 172 cm boyundayım. Yaklaşık 75 ila 80 kg ağırlığındayım. Uzun zamandır tartılmadım. Ve 28 yaşındayım. Kas gelişiminiz zayıfsa, muhtemelen hızlı bir metabolizmanız vardır. Bu yüzden iyileşemiyor ya da kilo alamıyorsunuz. Bağ gücünü artırmak için kuvvet egzersizlerine odaklanın. Kilo almak istiyorsanız takviye kullanın. Kritik durumlardaki kararlara gelince, bu sizin karakterinize bağlıdır. Korkmanın normal olduğunu unutmayın. Korku size enerji verir. Ama onu kullanmak sizin kararlılığınıza bağlıdır. Ya adrenalin salgılayarak fiziksel potansiyelinizi artıracaksınız ya da orada durup titreyeceksiniz.
Deneyimlerime dayanarak konuşabilirim: Ben kavga etmeyi hiç sevmem ve çatışmalardan kaçınmaya çalışırım. Ama eğer böyle bir şey olursa, sonuna kadar dayanmalı ve pes etmemelisiniz. Bu arada bu hafta sonu, bazı sorunlarını benimle çözmek için bir arkadaşını getiren bir aptalla bir çatışma yaşadım. Bana vurmaktan korkuyordu ve göz teması kurmaktan kaçınıyordu. Ama arkadaşım yüzüne vurulana kadar. O anda korkmuştum çünkü yalnızdım. Yine de korku ve adrenalin enerjisini arkadaşının yüzüne yönlendirerek çok eğlendim) Yani birkaç darbe alsanız bile korkmanıza gerek yok. Çünkü o arkadaşı döverken arkadan bir darbe kaçırdım. Bu salak da fırsatı değerlendirip bana arkadan vurdu. Ama ben yine de ayağa kalktım) Yani endişelenmeyin. 18 yıl bir şey değil.

Back
Yukarı