zafer.ergen
Üye
merhaba 35 yaşındayım 5 yıldır çalışıyorum hedefim 5 yıl sonra yarşmalara katılmak sizce mümkünmü geç başlamış olmam dezavantajmı :cry:
zafer.ergen dedi:hedefim bir yarışmacı vücuduna sahip olmak bunu başarabilirsem emeklerimin karşılığınıda almak isterim. :roll:
zafer.ergen dedi:o zaman b.b değilde fitnes yapmalısın.çünkü bu sporu yapan yüzlerce kişi tanıdım bir çoğu senin dediğin gibi sağlık amaçlı yaptıklarını fazla adele istemediklerini söylediler ama işin gerçeği bence bu değil ya öz güvenleri eksik yada yeterli hırsları yok eğer bu işi yapacaksam en iyisini yapmalıyım. bu da benim fikrim.benim gibi düşünen bir çok insan olduğunu biliyorum.çünkü onları yarışmalarda izliyorum.senin gibi düşünen insanların bu sporu bir kaç ay içerisinde bıraktıklarını çok defalar gördüm seni bu amaçla tebrik ederim çünkü hem böyle düşünüp hem devam ettirmek zor bir iş olmalı yada sen çok samimi cevaplar vermiyorsun.
zafer.ergen dedi:bence de haklısın daffy dopingsiz de kas yapılabilir ama yarışmacı olunamaz, hele benim gibi bu spora 30 yaşında başladı isen. zaten asıl mesele ilaç kullanmam değil, ladasamara buna karşı çıkmıyor, sadece yarışmacı olmak istememi anlayabilmiş değil. yada ben öyle anladım.benim anlatmak istediğim; BEN İYİ BİR VÜCUT İSTEMİYORUM,BENİM İSTEDİĞİM HARİKA BİR VÜCUT
ladasamara dedi:kazandığında da bi kutu protein tozu alıyorsun, dalga geçer gibi