Çok Yeniyim bu Sporda Yardım (:

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan U.A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

U.A

Üye
Herkese Merhaba.
Fitness'a baslayalı 1 hafta oldu daha cok yenıyım.1 hafta ıcınde sadece kondısyon calısdım,ısınma amacıyla..
Sımdı Serbest Agırlık Calısmalarına Baslıcam.Bana Uygun bı Program cıkarabılırmısınız?En Cabuk Sonucu alabılecegım Program olurSa sewınırım :))

Bu arada Olcumlerde Yag oranlarım.Metabolızma hızım falan hepsi normal cıkdı.

YAŞ.18
BOY.177
KİLO.63

Cewabları beklıorum TSKLER sımdıden ;)

bende ilk başladığımda aynı senin gibiydim kilo ve boy neredeyse aynı sitede 3 aylık başlangıç programı mevcut bir bakarsan bulursun hemen

Zaten dünyada acele ederek sonuç alabileceğin en son şey vücutgeliştirmedir.Forumları incele bir çok başlangıç programı var kolay gelsin.

Bana Uygun bı Program cıkarabılırmısınız?

lütfen forum kurallarını okuyunuz .kişilerin başlıkları cevaplayıp cevaplamamaları tamamen iradeleri doğrultusundadır. ve bu sitede çok uzun zaman geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim acil hemen çıkarın gibi başlıklara üyelerin rağbet etmediğini gördüm.

Burda Bana yardım edıcek ınsanlar olduqu ıcn uye oldum nıtekımde yardımcı olunuyo dıye dusunuyorum.

Bende seninle aynı yaştayım 177 ve 63 kiloyum... =) Herşeyimiz aynı sayılır fakat neden bir hafta sürekli cardio yaptın anlamadım sonuçta kilolu değilsinki kilo almak amacıyla yazılmışsındır mutlaka...

Arkadaş fitness diyor vg deil hocanada fitness yapcam dediysen hocanın sana kardiyo yaptırması doğal. Sana en iyi programı seni kanlı canlı gören 'spor hocası' yapar ;).

Buda benim burdaki ilk mesajım olsun hoşbulduk şimdiden ;)

Back
Yukarı