Çok Yoruluyorum

askndnz

Üye
Kilo: 72,6
Kol: 31
Gögüs : 95
omuz:114
Bel:88
Boy: 1.74

Programım

1.GÜN

Enseye press
omuz açıs
Öne tel açış
Pushdown
Fransız tel
Önbacak
Hack souts
Arkabacak

2.GÜN : DINLENME

3.GÜN
üST GOGUS dumb. press
Butterfly
Bench dumb.press
Bench press
Scot curl
Pumb curl
Lat sırt cekıs
Mıgdeye cekıs
tek dumb.rowing

Öğünler ;

Kahvaltı:
2domates
5 tane zeytin
Kibrit kutusu Kadar Tuzsuz yağsız peynir
2 yumurta beyazı(haşlama)
1 tane salatalık
3dililm kepek ekmeği
1 bardak Meyve Suyu

Öğle :
1 porsiyon Pilav +100 gr haşlama tavuk+1 bardak meyva suyu veya yoğurt

Ara öğün : 2 tane elma

Akşam : Sezar salata

Beslenmeniz yetersiz.Öğle yemeği dışında (o bile yeterli değil) çok yetersiz besleniyorsunuz.

Forumda örnek beslenme programları var araştırabilirsiniz.

Ama zayıflamak istiyorum.

Ama bu şekilde çok sağlıksız olur ve yağdan çok kas kaybedersiniz.
Verdikleriniz 2-3 ay sonra size geri döner.
Aldığınız protein miktarını arttırmanızı tavsiye ederim.Yağ ve karbonhidratı azaltabilirsiniz.

Ama dikkat edin sadece azaltın asla tamamen kesmeyin.Sabah ve akşam öğünündeki protein miktarını arttrın.
Ara öğünde'de protein almalısınız bence.
Akşam ise lor peyniri tavsiye ederim protein olarak.

Ayrıca ilk başta yapmaya çalıştığınız gibi sizi sert bir beslenme programı uygulamaya itecek kadar bir kilonuz yok bence ama yinede siz fazla diyorsanız dediğim gibi yaparsanız daha iyi olur sizin için.

Sadece benim dediklerimede bağlı kalmayın yani forumda örnek beslenme programları var,onları inceleyin.

sağlık için alınması gereken günlük kalori ,en az miktarına göre plan yapmalısın. kesinlikle alt sınıra inmemelisin. fiziksel aktivitelerde harcadığını da hesaba katmalısın. vücudunu kıtlık moduna sokarsan kasları yemeye başlarsın. zaten yazdığın antrenman programında kasları yıkıma uğratıyorsun , bu kasların kendini toparlayıp yeniden yapılanması için sence yazdığın beslenme yeter mi ? öncelikle bu soruya cevap aramalısın.

Boyunuz 1.74 kilonuz 72, bence zayıflamaya çalışmanıza gerek yok. Zaten body yaparken yağ yakıyorsunuz. Beslenmenizi değil kardiyoyu yoğunlaştırın. Bu linkteki (https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kardiyo-y-ksek-iddetli-aral-t14942.html?t=14942&highlight=HIIT) gibi Yüksek şiddetli aralıklı kardiyo yaparsanız yağ yakarsınız. Diğer şekilde vücudunuzdan su atar ya da kas eritebilirsiniz.

Üstad fakat bel çevrem yağlı zayıflamazsam nasıl eriticem

ve bir şey daha eklemek istiyorum ölçülerine göre. ağır bir program gibi. gördüm. ne kadar zamandır bu sporla uğraşıyorsun. tekaralar ne kadar?

ve gögsü kafesi kalınlaştığında o bel falan problem olmayacak. zamana bırak.

ve bir şey daha eklemek istiyorum ölçülerine göre. ağır bir program gibi. gördüm. ne kadar zamandır bu sporla uğraşıyorsun. tekaralar ne kadar?

ve gögsü kafesi kalınlaştığında o bel falan problem olmayacak. zamana bırak.

4*10 yapıyorum

2.ayım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:17 ----------

Protein az alıyormuşum.Protein tozu kullansam bir faydası olurmu ?

bence antremanın ağır. ve protein tozu sana yeter diyebilirim. creatini 3-4 ay sonra al o antreman performansı ile ilgili. ama creatin yinede yorgunluğunu geçire bilir

Back
Yukarı