Çokmu Fazla giriyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4small
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

4small

Üye
Beyler ben 6 aydır Bilinçli olarak Kas yapımına başladım 4 cü ayda Kendime özel ağır bir program yazdım yaşım 16 buna göre değerlendirirseniz sevinirim...

Benç press 70
Dumbell üst pres 70
dumbell benc pres 70
Dik still çift olarak 20 - 20 toplam 2 el 40
barbel press - 60 - 70
çift dumbell 60
Arka kol aşşa doğru bastırma 75 full çalışıom - bu arada adını unuttum :)
Leg Press 390 bastım geçen gün

Siz ce ağırlıklar hareketlere göre nasıll

Bir Soru daha
Biraz kilo problemin var hoca L karnitin önerdi 2 ay idare eder dedi Sıvı olarak 90 YtL dedi KDV siz olarak
Hoca beni kazıklamayamı çalışıyor yoksa 2 Litre mi verecek ???

Kimse sizin bastığınız ağırlığa gereğinden fazla ya da az diyemez.
Hareketi nizami yapabiliyorsanız ağırlıklar normaldir.
Eğer hareketi tam yapamıyor, vurmanız gereken kası hedef almak yerine yanlış bölgeleri etkiliyorsanız ağırlık gereğinden fazladır.

Bu kararı ise biz değil siz verirsiniz.

L-carnitine için ise internette bu ürünleri satan siteleri inceleyip kıyaslama yapabilirsiniz.

Valla hareketi hakkıyla yapıyorum. Düzenli Bir şekilde ve Programın Normal programlara uyacağı şekilde yaptım.
Bu arada L carnitin hakkında daha Detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim...
İnternetteki fiyatları biliyorumda 1 lt L carnitin 2 ay yetermi Haftanın 6 günü Spor yapıyorum

Son düzenleme:
dediklerin kilo mu pound mu bench falan basamazsın demiyorum 70 kilo çok aşırılı denilecek bir şey değil ama leg press için söyleyim biraz fazla geldi.Dumbell bench presste 70 demişsin kilo olmasına imkan yok 4 ay için arnold bile olsan yoksa 35 35 2 dumbell mi eğer o şekildeyse bench presste çok daha fazlasını kaldırman gerekmez mi. Bu dediklerini basıyosan arka kol bastırmada 75 ten çok daha fazla yapman gerekmez mi sonuçta makine ağırlığı. bu arada kilo kaç boy kaç?

bench press de 70 kg ağırlık basıyorsan..flat dumbell bench press de 70 kg demişsin..sanırım 35 er kg luk dumbbell lar la çalışıyorsun..bence biraz fazla yani..

yaşın 16 daha gelişme çağındasın fazla ağırlığın altına girme derim dıbıl kalırısn ;)

yanlışın var, bench press 70 giriyorsan incline bench press 60-65 olur. Incline daha zor çünkü, yada tekrarları azaltıyorsan bilemem
390kg leg presse gelince. O kadar uzun demir varmı, yanyana dizince ağırlıklar sığmaz, bizim salonda en fazla 320 konuyor. Sen heralde ağırlıkların üzerine partnerini falan da oturtup yapıyorsun :)

Bu arkadaşa, bu yaşta bu ağırlıkların altına girme yoksa gelişmen etkilenir diyenler neye dayanarak bunu söylüyor çok merak ediyorum? Kulaktan dolma bilgiler mi, yoksa bize bilimsel bir kaynak gösterebilir misiniz???

Yapmayın arkadaşlar, 80'li yıllarda değiliz. 70 kg bench press basarsan "dıbıl" kalırsın lafı cahillikten başka birşey değil. Bu sporu yapmanın, doğru beslenme ile birlikte gelişimi olumsuz değil de, tam tersine olumlu etkilediğini gösteren bir çok araştırma mevcut. Ufak bir araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum..

iyide bir kiş 35-35 giriyosa dumbella gögüs için bench te en az 80-85 girer.Burda bir tutarsızlık var ve aynı şey incline içinde geçerli. 4 ay için yaşı ve kilosuna göre verdiği değerler abartı geldi bunun yanında.

arkadaşım 390 ı yavaş kaldır :) :) :)

imkanı yok o yaşta kaldıramazsın. antalyaspordaki dhjiue mi ne var ya baldırları normal futbolcununkine göre 2.5-3 kat daha kalın olan adam. o bile kaldıramaz o kadar kiloyu 5-6 tekrarda bile...

lbs dir muhtelemen o dediğin o da 260 a filan tekabül ediyor. onu da kaldırman imkansız 5-6 defa ard arda!

Back
Yukarı