yabanci
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Bu forumu eskidendir takip ediyorum. 2.5 senem oldu artık bu sporda. Kendim Azerbaycandanım. Bu spora ilk 15 yaşımda başlamıştım zayıflamak için. Amma o bir başlangıc oldu bu spor için. Artık bu sporun daimi üyelerinden die bilirim. Artık 2 ayım oldu Türkiyede. Burda üniversite kazandım. Body-ye burda da devam ediyorum. Ama arkadaşlar bu para olayı çok sıkıyor beni. Azerbaycanda 1 sene önce 130 kiloyla bench press yapıyordum. Ve müthiş de beslenirdim. Her 3 saatten bir yemek yerdim. Öğün arası da diil bildiğimiz normal yemek gibi bi şeydi. Bu yüzden hiç supplement kullanmadım. Şimdi konuya dönelim. Burda da body yapıyorum ama 2 ay içinde yaklaşık 10 kilo verdim. 130 kilo bench yapıyordumsa şimdi 90 kiloyla zor yapıyorum. İşte bu garibime gidiyor. Bu spora hiç ara vermedim. Her kes daha ii performans beklerken ben sürekli aşağı iniyorum. Neden her şey ters gidiyor. Bazen öyle durum da oluyor ki beslenme bi yana para olmadığı için 1 patatesle günü bitirdiğim de oluyor. Her kes eğlencede geceleri dışarda eğlenirken ben ya ders çalışıyorum, ya da ağırlık. Body-ye param yetmediği için sırf bu sporun tutkusuna üniversitenin judo takımına katıldım ve böylece bedava antrenman yapıyorum body salonunda. Ölçülerim de boyum 193 falan, kilom da 97-e kadar indi. En son tartıldığımda 2 ay önce 110 kilodaydım. Boynum 46 sm, kollar da 44-45 sm, göğüs ölçüm de 115. Ama henüz formum tam da düşmedi. Göğsümün kollarımın ii olduğunu bile-bile sırf moral bozmak için buran kötü oran kötü söyleyenler de oluyor. Kafama takmamaya çalışıyorum ama her böyle laf beni çok kötü etkiliyor. Bu yorumu yapan bir çöpe benzese bile. Arkadaşlar ne önere bilirsiniz, ne yapa bilirim. Bu kadar emekten sonra bu sporu bırakayım mı?