Öğrenciyim bütçe hakkında sorularim var

Malumunuz öğrenciyim ve vücut geliştirme ile ilgileniyorum ama aylık 100 lira spor salonu na verecegim beslenmeye maksimum 150 TL ayirabilirim bun150 TL protein ihtiyacıma yeter mi tavsiyeleriniz nelerdir

tavuk ciğeri kilosu 7 tl günde yarım kilo yesen protein ihtiyacını karşılar 3.5 x 30 105 tl protein ihtiyacını karşılar ciğer yemek istemessen 6 yumurta 30 x 6 1.80 200 gram tavuk göğüs 2.5 tl 150 gram lor peyniri 1 tl 5 tl 30 kuruş günlük 160 tl ediyor aylık tavuk göğüs yersen imkanın varsa daha ucuz olan bir salona gidip o parayı beslenmene ayır benim gittiğim salon aylık 30 tl gibi bir şeye denk geliyor

Tesekkurler dostum yanlız 30 tl ye nasıl gidiyorsun ben beylikduzundeyim 120 den açıyorlar kapıyı
tavuk ciğeri kilosu 7 tl günde yarım kilo yesen protein ihtiyacını karşılar 3.5 x 30 105 tl protein ihtiyacını karşılar ciğer yemek istemessen 6 yumurta 30 x 6 1.80 200 gram tavuk göğüs 2.5 tl 150 gram lor peyniri 1 tl 5 tl 30 kuruş günlük 160 tl ediyor aylık tavuk göğüs yersen imkanın varsa daha ucuz olan bir salona gidip o parayı beslenmene ayır benim gittiğim salon aylık 30 tl gibi bir şeye denk geliyor

Bence kısıtlı bütçenle toz isine girme iyi markaların fiyatları çok yüksek. Toz besinin yerini tutmaz o bütçeni beslenmeye ayır.

O dediğin ürünler beslenmesini tam yapıp ekstra dan ara öğün almak isteyenler için ideal, kısıtlı bütçeni beslenmeye tavuğa falan ayır

kısıtlı bütçede öyle şeyler kullanmaya gerek yok ben evde ne çıkarsa onu yiyorum ama çok iyi bir gelişme sağladım lor peyniri biraz tavuk yoğurt makarna ton balığı bu tarz şeyler pahalı değil bütçen arttığında beslenmeni biraz daha toparlarsın ondan sonra supplement gerek görürsen kullanırsın gerçekten pahalı supplementler öğrencilere uygun değil içim fit pınar proteine gelince onlar protein tozundan bile pahalı aslında toplu olarak bakarsan neyden yapıldıklarını bilmiyorum ama içindekiler kısmına bakarsan peynir altı suyu ya da whey powder yazıyorsa öyle yapıyorlardır

Back
Yukarı