Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
olculerının ıyı mı kotu mu olduguna sen karar verebılırsın aslında burda senın amacın ne bılmıyoruz, mesala kol ıcın konusucak olursak ;bazısı 50 cm kol ıster bazısı 40 yeter der bazısıda tamamen defıne 36 der...
ama sanırım yanlıs anlamadıysan boyuna kılona gore olculerının ıyı olup olmadıgını soruyorsun sanırım ama bence yeterlı degil, ama bu sorunun cevabı sende dedıgım gıbı..
Kilona göre belin iyi. Ama kol , göğüs ve omuz için aynısını söyleyemem. tabi bunlar benim görüşüm. 185cm boya bana göre 127 omuz çok yol var. bicepsler bence 40 olabilir. boyunuza göre. göğüste de daha yol var gibi.
Bu sitedekilerin %90ı ölçüleri abartıyo , bodyde görüyorum iri yarı herifler onlar bile 127 flan anca.. Bu ölçülere göre göğüs geri kalmış omuza oranla 127ye 108 az gibi...
arkadaşım forumda bir ara ideal vucut ölçüleri hakkında link verilmişti o siteye girip bileğinin ölçüsünü yazıyorsun ve ideal vücut ölçülerin çıkıyor ortaya ...