ÖlümDiyeti3
Üye
Evet Arkadaşlar Bugün İtibari İle Yağ Yakmaya Başlıyorum.
Kilo:97 Kg
Boy:1.75
Hedef:65 Kg
Beslenme Şeklimi Hergün Yazıcam Ama Çoğu Zaman bir şey yemiyor gibiiyim düzenli bir beslenmem yok ama çok az yiyorum
KESİNLİKLE YAĞLI TUZLU ÇİKOLATA ABUR CUBUR YEMİYORUM 2 GÜN OLDU BAŞLAYALI
Kolayı Bıraktım Çok Acı verici
Neyse Güçlü Bir İradem Var gerçekten Spor Salonuna Gitmiyorum Insanity Workout Proğramına Başladım Bugün 1.GÜNÜ TAMAMLADIM FİT TEST
Hergün Sizinle Paylaşıcam Beslenmemi Sporumu
Birde Her Türlü eleştirinize yardımınıza saygım var yemede bozuklugum olabilir bunu sizin yardımlarınızla Başarıcam
Ginede Yazıyım 17.03.2014
Sabah eti form 1 bardak su
Öğlen
omates 1 tane Salatalık 1 tane 2 Dilim ekmek TAM TAHILLI 1 Kase Yoğurt
Akşam:1 tane elma saat 19.00
18.03.2014
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 bardak su
Öğlen: 2 yemek kaşığı mantar 1 Kase Yoğurt 2 Dilim ekmek Tam tahıllı
Akşam:1 TABAK Domates Çorbası 1 Dilim ekmek
19.03.2014
Sabah: Çeyrek Tost Kepek Ekmeği / 1 haşlanmış yumurta /2 bardak su
Öğlen:2 Kaşık Mantar /2 Kaşık Patlıcan Kızartma Değil Kıymalı patlıcan / 1 Dilim Ekmek / 1 Kase Yoğurt
AKŞAM YEMEĞİNİ YEMEDİM YARINDAN SONRA DÜZENLİ OLARAK HER ŞEYİ YAZCAM BESLENMEM KÖTÜ EVET AMA SİZDE YARDIMCI OLURSANIZ DÜZELTİRİM HAFTAYA PAZARTESİ GÜNÜ YENİ KİLOMU YAZICAM
Kilo:97 Kg
Boy:1.75
Hedef:65 Kg
Beslenme Şeklimi Hergün Yazıcam Ama Çoğu Zaman bir şey yemiyor gibiiyim düzenli bir beslenmem yok ama çok az yiyorum
KESİNLİKLE YAĞLI TUZLU ÇİKOLATA ABUR CUBUR YEMİYORUM 2 GÜN OLDU BAŞLAYALI
Kolayı Bıraktım Çok Acı verici

Neyse Güçlü Bir İradem Var gerçekten Spor Salonuna Gitmiyorum Insanity Workout Proğramına Başladım Bugün 1.GÜNÜ TAMAMLADIM FİT TEST
Hergün Sizinle Paylaşıcam Beslenmemi Sporumu
Birde Her Türlü eleştirinize yardımınıza saygım var yemede bozuklugum olabilir bunu sizin yardımlarınızla Başarıcam
Ginede Yazıyım 17.03.2014
Sabah eti form 1 bardak su
Öğlen

Akşam:1 tane elma saat 19.00
18.03.2014
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 bardak su
Öğlen: 2 yemek kaşığı mantar 1 Kase Yoğurt 2 Dilim ekmek Tam tahıllı
Akşam:1 TABAK Domates Çorbası 1 Dilim ekmek
19.03.2014
Sabah: Çeyrek Tost Kepek Ekmeği / 1 haşlanmış yumurta /2 bardak su
Öğlen:2 Kaşık Mantar /2 Kaşık Patlıcan Kızartma Değil Kıymalı patlıcan / 1 Dilim Ekmek / 1 Kase Yoğurt
AKŞAM YEMEĞİNİ YEMEDİM YARINDAN SONRA DÜZENLİ OLARAK HER ŞEYİ YAZCAM BESLENMEM KÖTÜ EVET AMA SİZDE YARDIMCI OLURSANIZ DÜZELTİRİM HAFTAYA PAZARTESİ GÜNÜ YENİ KİLOMU YAZICAM