ÖlümDiyetcisinin İradesi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet Arkadaşlar Bugün İtibari İle Yağ Yakmaya Başlıyorum.

Kilo:97 Kg
Boy:1.75

Hedef:65 Kg

Beslenme Şeklimi Hergün Yazıcam Ama Çoğu Zaman bir şey yemiyor gibiiyim düzenli bir beslenmem yok ama çok az yiyorum

KESİNLİKLE YAĞLI TUZLU ÇİKOLATA ABUR CUBUR YEMİYORUM 2 GÜN OLDU BAŞLAYALI

Kolayı Bıraktım Çok Acı verici ;)

Neyse Güçlü Bir İradem Var gerçekten Spor Salonuna Gitmiyorum Insanity Workout Proğramına Başladım Bugün 1.GÜNÜ TAMAMLADIM FİT TEST

Hergün Sizinle Paylaşıcam Beslenmemi Sporumu

Birde Her Türlü eleştirinize yardımınıza saygım var yemede bozuklugum olabilir bunu sizin yardımlarınızla Başarıcam

Ginede Yazıyım 17.03.2014

Sabah eti form 1 bardak su

Öğlen:Domates 1 tane Salatalık 1 tane 2 Dilim ekmek TAM TAHILLI 1 Kase Yoğurt

Akşam:1 tane elma saat 19.00

18.03.2014

Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 bardak su

Öğlen: 2 yemek kaşığı mantar 1 Kase Yoğurt 2 Dilim ekmek Tam tahıllı

Akşam:1 TABAK Domates Çorbası 1 Dilim ekmek

19.03.2014

Sabah: Çeyrek Tost Kepek Ekmeği / 1 haşlanmış yumurta /2 bardak su

Öğlen:2 Kaşık Mantar /2 Kaşık Patlıcan Kızartma Değil Kıymalı patlıcan / 1 Dilim Ekmek / 1 Kase Yoğurt

AKŞAM YEMEĞİNİ YEMEDİM YARINDAN SONRA DÜZENLİ OLARAK HER ŞEYİ YAZCAM BESLENMEM KÖTÜ EVET AMA SİZDE YARDIMCI OLURSANIZ DÜZELTİRİM HAFTAYA PAZARTESİ GÜNÜ YENİ KİLOMU YAZICAM

Nickin ve basliginla cok uyumlu bir diyet olmus.Hedeflerinde basarilar diliyorum.Hicbirsey yemedigin icin elestiricek hicbirseyde birakmamissin.

Teşekkür Ederim Hiç Bir şey yiyemiyorum deyişim şu açıdan herşeyden korkuyorum bu yemek yağlımı bu tuzlumu tam olarak ne alıp ne yiyiceğimi bilemiyorum ama direncim yüksek aç kalarakda yaşayabiliyorum tamda aç kalmıyorum yediklerimde tok tutuyo ginede bir önerin varsa yemek açısında sagolasın yorumun içinde Teşekkürler

İşte Bunları Sizin yardımınızda Aşıcam Ne yiyiceğimi bilemiyorum birazcık söyleseniz proteinden ne kadar alıcam karbodan vitaminden

Sabah eti form 1 bardak su Yulaf, 3 yumurta beyazu 1 sarisi , Lor, Ceviz, findik, badem, Meyva

Öğlen:Domates 1 tane Salatalık 1 tane 2 Dilim ekmek TAM TAHILLI 1 Kase Yoğurt / Tavuk/Balik/Kirmizi Et, az miktarBulgur/Esmer Princ/Kepekli Makarna vb. Salata az zeytinyagli

Akşam:1 tane elma saat 19.00 Öglen ile ayni

Tavsiyelerimi krimizi ile yazdim

hiçmi forumu okumuyorsun hiçmi araştırmıyorsun
ölüm diyeti adı gibi olmuş
en azından bir diyetisyene gitme zahmeti göstermeni rica ediyorum
hem spor yapıyorsun hem diyet hem beslenmende protein oranı çok berbatgerçi hepsi çok kötü
böyle diyetlerin sonuçları kalıcı hem fiziki hem organik olabilir
hızlı kilo verirsen deri sarkması çok olası ve bu sarkmaları toparlaman imkansıza yakındır
en iyi bu şekilde kurtulursun
bunun dışında organ bozuklukları iktidarsızlık kalp damar hastalıkları hatta ölümekadar yolu var
bu zahmete gireceksen önce bir diyetisyene görün o seni yönlendirsin
konu forum kurallarına aykırı olduğu için kapatıyorum ama bilgi vermedende olmaz

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı