• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Ön kaburga kemiği çıkıntısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gkmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gkmn

Üye
Merhabalar, foruma biraz önce üye oldum. Aslında vücut geliştirme ile düzelebileceğine inanmak istediğim bir şey soracağım sizlere. Ben de pectus excavatum yani kunduracı göğüsü var. Göğüs çukurundan ziyade göğüslerim çok yassı ve geride. Ama geride gözükmesinin en büyük sebebi de üst karın kasının ordaki iki çıkık kaburga kemiği. Bende bide onlar ekstra aşırı çıkık. Böyle çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor. Foruma 2011 yılında bu konuyla ilgili biri başlık açmış. Ben de o kişinin fotoğrafını ekleyip tam neresi olduğunu size göstereceğim.

Benim gibi yapısal bozukluğu olmayan insanlarda da biraz da olsa çıkık olabilen bir kemik. Bu kemiğin çıkıklığına engel olucu, yani bunu azaltmak ve minimize etmek için nasıl bir özel alışma yapabilirim? Mesela üst karın kasları geliştirmek gibi. Her türlü öneriye açığım. Fotoğrafı ekliyorum fotoğraftaki dediğim gibi ben değilim 2011 yılında paylaşım yapan kişi. Benim bu fotodaki çıkıklığın 2-3 katı var. Yani vücut geliştirmeyi ciddiye alamıyorum böyle bir görüntü varken fiziğimi düzgünleştirmem çok imkansız gibi gözüküyor. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler..

Eklentiler

• Screen Shot 2020-06-14 at 23.35.12.png
    Screen Shot 2020-06-14 at 23.35.12.png
    87,8 KB · Görüntüleme: 819
Back
Yukarı