Sakın yalnız kol girdiğin günler olmasın, sen zaten sırt ve göğüs çalışırken kol kaslarını yeterince kullanıyorsun böyle ayrıca konsantre kol çalışırsan geriler kol kasların çünki dinlenmmesi de gerekiyor kas gruplarının sürekli yüklenirsen gelişmez hatta geriler. Sırt günlerinin ardından bir kaç hareket ön kol, göğüs günlerinin ardından bir kaç hareket arka kol gir. Bunu yaparken de sakın ruh hastası gibi 4-5 haraket kol çalışma çünki bunlar zaten küçük kas grupları kendini yok edersinBu durumu dengelemek için ana gruplarla kol girmeye devam edip ayrıca bir de sırf kol idmanı için gün eklemeyi düşünüyorum. Eğer elinizde buna uygun bir antrenman programı varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ayrıca her tür tavsiyeye açığım kollarım adına
omuzdan sonra da kol giriyordum, bırakayım mı onuSakın yalnız kol girdiğin günler olmasın, sen zaten sırt ve göğüs çalışırken kol kaslarını yeterince kullanıyorsun böyle ayrıca konsantre kol çalışırsan geriler kol kasların çünki dinlenmmesi de gerekiyor kas gruplarının sürekli yüklenirsen gelişmez hatta geriler. Sırt günlerinin ardından bir kaç hareket ön kol, göğüs günlerinin ardından bir kaç hareket arka kol gir. Bunu yaparken de sakın ruh hastası gibi 4-5 haraket kol çalışma çünki bunlar zaten küçük kas grupları kendini yok edersin
aynen omuzdan sonra kol girmeyi de bırak, sadece göğüs ve sırt günleri dediğim gibi yap . Bir kaç ay gibi kısa zamanda etkiyi gözünle göreceksinomuzdan sonra da kol giriyordum, bırakayım mı onu