• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ÖNCEKİ HALİM VE SONRAKİ HALİM HERKESE İBRET OLSUN

2003 DEN BERİ YAPIYORUM ARAYA ASKERLİKTE GİRDİ. HARİKA BİR VÜCUDUM YOK BELKİ AMA BENİM HAYALİM TROY FİLMİNDEKİ BRAD PİTT İN VÜCUDU.O VÜCUT BANA YETECEKTİR.BOYUM 1.81 KİLOM 78.BU SPORA BAŞLAMADAN ÖNCE KİLOM 52 İDİ.BU SPOR MÜTHİŞ YA..:)

ÖNCEKİ HALİM

ŞİMDİKİ HALİM

Helal olsun, çok güzel bir değişim yaşamışsın, tebrik ederim.

önceki halin gerçekten çok zayıfmış 2003 ten bu yana araya askerlik girmesine rağmen gelişimin takdire değer..

İbret olsu ifadesini yanlış kullanmışsın dostum örnek olsun demen daha doğru olurdu, bende mesaj başlığını okuyunca ortada kötü bir şey var sandım ama iyi bir gelişme olmuş senin için. tebrikler...

GyMania dedi:
İbret olsu ifadesini yanlış kullanmışsın dostum örnek olsun demen daha doğru olurdu, bende mesaj başlığını okuyunca ortada kötü bir şey var sandım ama iyi bir gelişme olmuş senin için. tebrikler...

haklısın kardeş sanki kas spazmı geçirmişim gibi bi ifade olmuş:) saolasın tebriklerin için.

cok ıı olmus tebrıkler....bıde ölçülerını yazarsan daha ıı olurr..ve bıde neler kullandın supplements yada kür wb ...

hm

revenge dedi:
cok ıı olmus tebrıkler....bıde ölçülerını yazarsan daha ıı olurr..ve bıde neler kullandın supplements yada kür wb ...

ölçülerimi bilmiom fazla..kol 38 falan sanırım. aşladığımdan bu yana pekçok supplement kullandım weight gainerlar,crreatin,glutamin,amino acidler,protein tozları..kür bu kış düşünüyorum.

gayet iyi büyük değişimler arkadaşımın da dediği gibi şimdi vücudun daha estetik :)

gurkan dedi:
peki bu süre zarfi icinde hic süplement denedinmi

yazmış işte yukarda. :x
işte almancıların adı böyle kötüye çıkıyo

İi gelişme tebrik ediyorum..Kür için biraz fazla erken olduğu kanaatindeyim.Biraz daha doal yollardan gelişmeye çalış.Önümüzdeki yaza kadar yağ olayını kafana takma.Kilo almaya bak protein alımını hiç aksatma.Mart-nisan ayı gibi diyet yaparsan midendeki yağıda atarsın yaza brad pitt vari bir vücutla girersin...

maşşallah kardeşime, önce çubuk krakerken şimdi badem kraker gibi olmuşsun. :o :o çok güzel umarım daha da iyi olursun. yeter ki iyi beslen. başarılar...

Back
Yukarı