Erol Öztürk
Üye
Öncelikle herkese iyi günler.Spora yapmaya başlayalı Geçen sene başladım 2.ayımdan sonra bıraktım.Bu sene Eylül de başladım 95 kiloydum ve baya yağ tabakası gibi birşeydim.8.Ayımdayım şuan 93 kiloyum diyetisyene gidiyorum fakat uygulamakta güçlük çekiyorum.Neler yapmam lazım kardiyo yaparken çok sıkılıyorum fakat spora başlamadan önceki halime göre baya değişim var gibi hissediyorum kollarda omuzlarda felan.Uygun program istiyorum ve ne yapmam gerek he ayrıca L-Carnitin aldım ******ten Allstar marka sıvı yağ yakıcı verdi pek fayda etmedi. 80 kiloya düşmek istiyorum fakat neler yapacağım yazarsanız çok sevinirim.
Şuanki boyum 1.80 Kilom 93 [DOUBLEPOST=1431095097][/DOUBLEPOST]Ve Ek olarak şunu diyeyim. Gittiğim yerdeki hocalar pek ilgilenmiyor sadece Program kartları var ordan yapabilirsen yap şeklinde kişiye özel program yok.
Şuanki boyum 1.80 Kilom 93 [DOUBLEPOST=1431095097][/DOUBLEPOST]Ve Ek olarak şunu diyeyim. Gittiğim yerdeki hocalar pek ilgilenmiyor sadece Program kartları var ordan yapabilirsen yap şeklinde kişiye özel program yok.