Örnek beslenme programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özge61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haftada 3-4 gün salonda spor yapıyorum. Genelde 21.30 civarı spor yapıyorum. 1.57 boyunda 49 kiloyum yağ oranım %16 civarında. Yağ oranımı düşürmek istiyorum , bana uygun beslenme programı nasıl olur yardımcı olur musunuz

Kilonuz zaten dusuk oldugu icin surec biraz daha zahmetli olacaktir, antreman programiniz ve beslenme sekliniz ile ilgili biraz bilgi verirseniz yardimci olmaya calisalim.

Sic Semper Tyrannis

Kilonuz zaten dusuk oldugu icin surec biraz daha zahmetli olacaktir, antreman programiniz ve beslenme sekliniz ile ilgili biraz bilgi verirseniz yardimci olmaya calisalim.

Sic Semper Tyrannis
haftada 4-5 gün spora gidiyorum. 20 dakika cardio yapıyorum sonra karın çalışması sonrasında ise omuz-biseps, sırt-triseps , omuz , bacak olarak 4 ayrı güne yayıyorum. Spora akşam 9-10 gibi gidiyorum.

Vucut yag yuzdesini azaltmak icin kardioyu cok fazla uzatmayin 15-20dakika ancak sert bir kardio yani hiit daha mantikli sekerin herturlusunu hayatinizdan cikarin meyveler dahil, aslina bakarsaniz daha detayli yazmak istiyorum ancak su an zamanim cok kisitli, daha sonra daha anlasilir sekilde yardimci olmaya calisacagim

Sic Semper Tyrannis

Burada onemli olan antrenam seklinizden cok beslenme duzeniniz olacak, ketojenik diyeti aratirmanizi oneririm, dusuk karb yuksek yag ve protein alimi gerektiren, baslangicta adepte olmak zor olsada alisilinca basarili sonuclar elde edebileceginiz bir diyet tipi, siradan bir diyetle sizin icin su problem ortaya cikabilir, kaybedilen degerin sadece yagdan olmasini saglarken kilo ve kas kaybi yasamamaniz lazim cunku zaten verecek kilonuz yok, antrenanlarinizda agir calismaya ozen gosterin, kaslanmaktan korkmayin, programinizda gogus bolgesi ile ilgili bir calisma goremedim ozel bir nedeni yoksa mutlaka ekleyin...

Sic Semper Tyrannis

Göğüs-bis
Burada onemli olan antrenam seklinizden cok beslenme duzeniniz olacak, ketojenik diyeti aratirmanizi oneririm, dusuk karb yuksek yag ve protein alimi gerektiren, baslangicta adepte olmak zor olsada alisilinca basarili sonuclar elde edebileceginiz bir diyet tipi, siradan bir diyetle sizin icin su problem ortaya cikabilir, kaybedilen degerin sadece yagdan olmasini saglarken kilo ve kas kaybi yasamamaniz lazim cunku zaten verecek kilonuz yok, antrenanlarinizda agir calismaya ozen gosterin, kaslanmaktan korkmayin, programinizda gogus bolgesi ile ilgili bir calisma goremedim ozel bir nedeni yoksa mutlaka ekleyin...

Sic Semper Tyrannis
göğüs-biseps yazacaktım yanlış yazmışım :) söylediğiniz diyeti araştıracağım çok teşekkür ederim. Akşam sporum 11 gibi bitiyor , spor sonrası ne tüketmeliyim?

Mumkunse o saaten sonra birsey tuketmeyin, bunun nedeni hem sindirim sorunu hemde uykuya yakin bir saat oldugu icin gereksiz insulun artisi.., bu vakit soyledigim gibi uykuya yakin saattir umarim sizin icin [emoji5] rica ederim.

Vucut yag yuzdesini azaltmak icin kardioyu cok fazla uzatmayin 15-20dakika ancak sert bir kardio yani hiit daha mantikli sekerin herturlusunu hayatinizdan cikarin meyveler dahil, aslina bakarsaniz daha detayli yazmak istiyorum ancak su an zamanim cok kisitli, daha sonra daha anlasilir sekilde yardimci olmaya calisacagim

Sic Semper Tyrannis
Meyve bile derken? Meyve şekeri abartılınca zararı yoksa günde 2 tane muz yeyince ölmüyoruz.

Back
Yukarı