Özel Birlik Eğitimi

Kung Fu

Üye
Dövüş sanatlarını falan gezerken duydum sadece dövüş değil de çok şeyi kapsıyormuş yaşım 17 ileride eğitimini almayı düşünüyorum nereden ne şekilde alabilirim gereksinimleri nedir?

O zaman bildigin özel kuvvetler egitimi bu;
-hayatta kalma
-kacma kurtulma
-dayaniklilik
-kamuflaj
-ilk yardim
-su alti ve su üstü egitimleri
-paraşüt

Daha bunlar cogaltilabilir. Sadece temel olan bazilarini siraladim. Simdi bu egitimlerse kastedilen sey bunlari yapmak icin gercekten bu isi bilen insanlarin egitimleri vermesi gerek ayrica bunun suresi oyle 1-2 yillada sinirlandirilamaz.

O zaman bildigin özel kuvvetler egitimi bu;
-hayatta kalma
-kacma kurtulma
-dayaniklilik
-kamuflaj
-ilk yardim
-su alti ve su üstü egitimleri
-paraşüt

Daha bunlar cogaltilabilir. Sadece temel olan bazilarini siraladim. Simdi bu egitimlerse kastedilen sey bunlari yapmak icin gercekten bu isi bilen insanlarin egitimleri vermesi gerek ayrica bunun suresi oyle 1-2 yillada sinirlandirilamaz.
Evet buydu sınırlanmadığını biliyorum zaten herhalde 3.5 sene veriyormuşsun gönüllüymüş ama net bi bilgi bulamadım nerede böyle bir şeye başlayabilirim? Üniversitede gitmek istiyorum zaten seneye sınav sonra üniversite. Zamanımı dersten çok kendime ayırcam

Evet buydu sınırlanmadığını biliyorum zaten herhalde 3.5 sene veriyormuşsun gönüllüymüş ama net bi bilgi bulamadım nerede böyle bir şeye başlayabilirim? Üniversitede gitmek istiyorum zaten seneye sınav sonra üniversite. Zamanımı dersten çok kendime ayırcam
Bunlarin hiçbirini sivil olarak yapamazsiniz. Önce askeri personel olmaniz gerek. Sonrasinda ise gönüllü olarak ozel kuvvetlere girmelisiniz. Tabi bahsettigimiz bu egitimler inanin kolay seyler degil :)

Bunlarin hiçbirini sivil olarak yapamazsiniz. Önce askeri personel olmaniz gerek. Sonrasinda ise gönüllü olarak ozel kuvvetlere girmelisiniz. Tabi bahsettigimiz bu egitimler inanin kolay seyler degil :)
Zaten o aşırı olan zorluğu göze almıştım. Geldik askeri personel olmaya göz bozukluğumdan dolayı askeri lise sınavına bile girmemiştim neyse ben de başka şeylere yöneleyim teşekkürler bilgilendirme için :)

Zaten o aşırı olan zorluğu göze almıştım. Geldik askeri personel olmaya göz bozukluğumdan dolayı askeri lise sınavına bile girmemiştim neyse ben de başka şeylere yöneleyim teşekkürler bilgilendirme için :)
Hayırlısı olsun insallah. Bunlari tam anlamiyla yasayabileceginiz bi yer yok sivil hayatta malesef. Ama imkan dahilinde kendinizi yetistirmeniz cok zor degil. Bol şans. :)

Eğer miyopsa hastalik iz birakmayan lazer ameliyati olup askeri okul şansin kalmadiysa tek firsat zorunlu askerlikten sonra uzman çavuşluğa kalip özel kuvvetler elemelerine başvuracaksın gerisi sana kalmis o eğitimi sivil alamazsin..

Back
Yukarı