Ücreti Karşılığında Beslenme programı yapıcak aranıyor

Vüsal

Üye
Evet.Başlıkta görüldüğü gibi ücreti karşılığı bana beslenme programı yapacak bu alanda uzman sayılabilecek birini arıyorum.
Her ağızdan ayrı ses çıktığı ve kimsenin yardımı dokunmadığı için yardım bekliyorum.
Baştan savma değil en ince ayrıntısına kadar bana diyet koçluğu yapacak biri arıyorum.
Kimsenin bedava çalışmadığı belli bende ücret teklif ediyorum.

Not:internetten sağdan soldan bulduğu beslenme programını bana vermeyin.

*Daha önce benimle aynı vücut ölçüsünde olup profesyonel birinden aldığı diyet listesi kabul olunur.

Saygi duyarim ancak forum bunun yeri degil.Forumdaki amac ogrenmek, paylasmak ve bunu karsiliksiz yapabilmek. Bence profesyonel kocluk yapan sitelerden daha cok faydalanirsiniz.

Diyetisyenler bu iş için var onları deneyebilirsin.

arkadaşım saçmalamışsın burda!!! gidiyorsun direkt diyetisyene kan tahlilini yapıyor kanında neler eksik öğreniyor beslenme programını eksik olan o değerlere göre veriyor.

Herkesin yorumuna tesekkur ederim.sacmalamissin diyen de.olmus yardimci olan da tekrar tesekkur ederim.
Yanlız özel hastanedeki doktor ne anlar protein tozundan sporcu beslenmesinden.onlar zayıfları sismanlatmak ,sismanlari zayiflatmak icin yardimci oluyorlar diye biliyorum.

Protein tozunun üstüne bakarsan zaten sağlık bakanlığı onayı olmadığını görürsün bununda açıklaması budur ...

Protein tozları ilaç değil besin olduğundan , tarım bakanlığı onayı yeterlidir.

internetten FERRİN BATMAN diye bir diyetisyen hanım var.. onun sitesinde online ve kişiye özel diyet hazırlanıyor.. ama en garantisi yüzyüze bir diyetisyenle görüşmeniz..

Cevaplar icin tekrar tesekkurler.

Ben artık sinirden insanları ilgilendirmek icin bunu yazdım sagolsum bedava veririm diyenler çıktı.

Ben en fazla 50-60 lira arası düşünüyordum ancak bu iş için 200 liradan kapı açılıyormuş.

P90X yapmayı planlıyorum.Bana bu yüzden lazım.

Internette arastırdım herkes farklı sazdan çalıyor...

yardım edeceğiniz yok alın ulan size para besleyin beni alın alın dumbelllls... güldüm ya okurken:lol:. çok profosyonel ve kişisel ince kılı kılına bir beslenme istiyorsan uzman doktora gideceksin tahlilerini yaptıracaksın o sana söyleyecek.

onun dışında beslenmenin seni beni olmaz forumda istemdiğin kadar konu ve bilgi var yeterki araştıracak kadar üşengeç olunmasın.thums:

Protein tozları ilaç değil besin olduğundan , tarım bakanlığı onayı yeterlidir.

Sonuçta bir besin gübrelerde tarım bakanlığı onayından geçiyor , böyle bir kategori yapmak saçma biz gübreyi yemiyoruz , tozu içiyoruz

Sonuçta bir besin gübrelerde tarım bakanlığı onayından geçiyor , böyle bir kategori yapmak saçma biz gübreyi yemiyoruz , tozu içiyoruz

kusura bakmada dediğin çok saçma olmuş. o bakanlığın adı bildiğim kadarıyla tarım ve hayvancılık bakanlığı. yani gübreyede onayı o veriyor diye her onay verdiği afedersin "bok olacak değilya whey demek peynir demek yani süt yani inek keçi vs. bu bakanlığın onayına girmesi saçma değil. tek haklı olabileceğin yer var. nasıl üretiliyor olduğu sentetik bir toz sonuçta ilaç kapsamınada sokulabilir ama o zaman birilerinin yağlı kapsları çok daralır. benim görüşümde bunun doğal olmadığı ve tarım ve hayvancılık bakalığıyla alakalı olamaması gerektiğidir. ama senin söylediğin garip sebepten değil.

Evet.Başlıkta görüldüğü gibi ücreti karşılığı bana beslenme programı yapacak bu alanda uzman sayılabilecek birini arıyorum.
Her ağızdan ayrı ses çıktığı ve kimsenin yardımı dokunmadığı için yardım bekliyorum.
Baştan savma değil en ince ayrıntısına kadar bana diyet koçluğu yapacak biri arıyorum.
Kimsenin bedava çalışmadığı belli bende ücret teklif ediyorum.

Not:internetten sağdan soldan bulduğu beslenme programını bana vermeyin.

*Daha önce benimle aynı vücut ölçüsünde olup profesyonel birinden aldığı diyet listesi kabul olunur.

OKUMANI ŞİDDETLE TAVSİYE DERİM YAĞLANMAKTAN BENDE KORKUYORDUM AMA TIK DEMEDİM.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/1-ayda-ya-lanmadan-5-t60114.html

Back
Yukarı