Üye isminizi belirtin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Forumda satis yaptigin icin atildin.

Tekrar selam. Sanırım bir sorun var üye oldum tekrar giremiyorum. Şimdi problem nedir acaba ? Üye adım donatello_1970. Yine de teşekkür.

Forumdan atildigini daha önce belirttim. Yeni bir üyelikle tekrar foruma girebilecegini saniyorsan, yaniliyorsun.

Merhabalar;

Ben sitenize yeni üye oldum. Hesabımıda etkinleştirdim ancak yeni konu açamıyorum yada cevap yazamıyorum. Yeni konu aç yada cevap ver butonları çıkmıyor. Sadece bu forumda çıkıyor bu butonlar ve burdada yeni konu aç butonuna tıkladığımda şu hatayı alıyorum:

heyt, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
  1. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
  2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

kurallari okudun mu heyt!

Evet kuralları okudum saydam, ancak bu 3 gün bekleme süresi kurallarda yazmak yerine tepede bir yerde duruyor bu bakımdan görmemişim, bence kurallarada eklerseniz iyi olur, bu gibi yanlış anlaşılmalarda olmaz böylece, ilginiz için teşekkürler...

Merhaba nıckım 2pac kullanıcı ısmım yanı ben baslık acamıyorum ya delırcem 2 saatdır denıyorum yardımcı olun lutfen.

kullanci adi

Slm,

Uzun zamandir sitenizin takipcisiyim fakat uye olurken kullanici adimi yanlis yazmisim, degistirmek istiyorum. Profil`den bayagi bir aradim ama bir turlu yardimci olabilecek bir sey bulamadim. Tekar sifirdan da uye olmak istemiyorum. (kullanici adindaki "i" cift yazilmis). Kullanici adimi sizin mi degistirmeniz gerekiyor yoksa baska bir yolu varmi? Tskler.

forumda ilk mesajiniz oldugundan nickinizi duzenliyorum fakat uzun bir uyelik ve fazla mesaj adetine sahip olan kisilerde bunu yapamiyoruz.

hıms yukrsını şimdi okudum pardon. :):):):).bu arda benmde eski nickimle giriş yapamıyorum next10 idi.3 gün gün beklicez sanırım

Son düzenleme:
Slm.boyum 1,67 Ve Kilom Yaklaşik Olarak 97/98 Civarinda Bir Bayanim.acilen Zayiflamaya Ve Diyet Yapmaya Ihtiyacim Var.bir Arkadaşim Yağ Yakici Tablet Ve Sivilardan Bahsetti.bu Konu Hakkinda Pek Bir Bilgiye Sahip Değilim.diyetle Birlikte Alacağim Yağ Yakicilar Işe Yararmi Bilmiyorum.bana çok Acil Bilgi Verirseniz Sevinirim.bir De Hangilerini Kullanmam Lazim (isim Ve Marka)bir Kombinasyon Da Olabilir.bu Konuda Da Yardimci Olursaniz Sevinirim.tabi Yan Etkileri Yoksa.şimdiden Teşekkürler.

Slm.boyum 1,67 Ve Kilom Yaklaşik Olarak 97/98 Civarinda Bir Bayanim.acilen Zayiflamaya Ve Diyet Yapmaya Ihtiyacim Var.bir Arkadaşim Yağ Yakici Tablet Ve Sivilardan Bahsetti.bu Konu Hakkinda Pek Bir Bilgiye Sahip Değilim.diyetle Birlikte Alacağim Yağ Yakicilar Işe Yararmi Bilmiyorum.bana çok Acil Bilgi Verirseniz Sevinirim.bir De Hangilerini Kullanmam Lazim (isim Ve Marka)bir Kombinasyon Da Olabilir.bu Konuda Da Yardimci Olursaniz Sevinirim.tabi Yan Etkileri Yoksa.şimdiden Teşekkürler.

yanlış yerde soruyorsunuz..bu linkleri inceleyiniz..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-yak-c-lar-ve-f18.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bayanlara-zel-beslenme-diyet-f41.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en_ok_sorulan_sorular_ve-t11375.html

ben serdar_94 hiç bi yere konu açamıyorum mesaj yazamıyorum yardım edermisiniz(giriş yaptığım halde)

Merhaba,

Yeni üyelerimiz, artik belirli forumlarimizda, mesaj atabilmek icin 3-7 gün beklemesi gerekiyor. Ayrinti icin TIKLAYIN

Back
Yukarı