G
Guest
Guest
nese saydam kardeş yardımların için saol bu iş böle olmuycak ben yeni bi adresle yeniden kaydolam enn iiisi :?
scarface06 dedi:arkadaşlar eski nikim olan tonymontana60 yı scarface06 olarak deiştirdim giriş sorunu nedeniyle yeni hesap aldım bilginize![]()
tonymontana dedi:saydam kardeş sana zahmet verioz ama büyük karışıklıklar oldu bnm ilk hesap vardı tonymontana die o çalışmıo die tonymontana06 die bi hesap aldım ondada nsorun çıkınca scarface06 yı almıştım en son ama büyük aptallık etmişim ilk hesabım olan sadece tonymontana olan hesabım taş gibi çalışıomuş şifrede bi rakam hep fasla giriomuşum nese senden ricam tonymontana06 ve scarface hesaplarını imha etmen hepsinde aynı avatar olduğu için karışıklık oluo sadece tonymontana kalacak oy sayısı 1 olan hesabım yane![]()
![]()
şimdiden elerine sağlık 8)
pronator dedi:arkadaşlar ben foruma giriyorum ama konu başlıklarını (en son yazılanlan yorumları) takip edemiyorum.
bunu çözümünü buldumDespo dedi:pronator dedi:arkadaşlar ben foruma giriyorum ama konu başlıklarını (en son yazılanlan yorumları) takip edemiyorum.
Cokies´lerini sildinmi ? sanirim sadece bu sorunla sen karsilasmiyorsun, arastiracagim.
mailmde [email protected] simdiden teksekürlerAnonymous dedi:slm despo nick im KeoS ama aktivasyon yapamadım bir aktive maili gonderırsen sevınırım
Anonymous dedi:üye adım lubu banada aktifleştirmemaili gelmedi sayın site adminleri ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Despo dedi:Anonymous dedi:üye adım lubu banada aktifleştirmemaili gelmedi sayın site adminleri ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Üyeligin aktiflesti
Hosgeldin
Anonymous dedi:ben BaMbAmBaM siteden banned yemiş görünüyorum ama ne oldugunu anlamadımki...ters bişey yapmadım atısmaya girmedim...çift kullanıcı ile siteyi kullanmadım nedenini ögrenebilirmiyim?