Üye isminizi belirtin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nese saydam kardeş yardımların için saol bu iş böle olmuycak ben yeni bi adresle yeniden kaydolam enn iiisi :?

arkadaşlar eski nikim olan tonymontana60 yı scarface06 olarak deiştirdim giriş sorunu nedeniyle yeni hesap aldım bilginize;)

scarface06 dedi:
arkadaşlar eski nikim olan tonymontana60 yı scarface06 olarak deiştirdim giriş sorunu nedeniyle yeni hesap aldım bilginize;)

aferin sana :D

saydam kardeş sana zahmet verioz ama büyük karışıklıklar oldu bnm ilk hesap vardı tonymontana die o çalışmıo die tonymontana06 die bi hesap aldım ondada nsorun çıkınca scarface06 yı almıştım en son ama büyük aptallık etmişim ilk hesabım olan sadece tonymontana olan hesabım taş gibi çalışıomuş şifrede bi rakam hep fasla giriomuşum nese senden ricam tonymontana06 ve scarface hesaplarını imha etmen hepsinde aynı avatar olduğu için karışıklık oluo sadece tonymontana kalacak oy sayısı 1 olan hesabım yane :D :D :D şimdiden elerine sağlık 8)

tonymontana dedi:
saydam kardeş sana zahmet verioz ama büyük karışıklıklar oldu bnm ilk hesap vardı tonymontana die o çalışmıo die tonymontana06 die bi hesap aldım ondada nsorun çıkınca scarface06 yı almıştım en son ama büyük aptallık etmişim ilk hesabım olan sadece tonymontana olan hesabım taş gibi çalışıomuş şifrede bi rakam hep fasla giriomuşum nese senden ricam tonymontana06 ve scarface hesaplarını imha etmen hepsinde aynı avatar olduğu için karışıklık oluo sadece tonymontana kalacak oy sayısı 1 olan hesabım yane :D :D :D şimdiden elerine sağlık 8)

saydam kardeş

15 Ne aşağılayıcı ne yüceltici sıfatlar kullanmayın (üstad, usta, hoca, abi, aga, baba, kardeş, koçum...). Artniyetli olmasanız dahi bunlar yanlış anlaşılabilir. Kişilere sadece nick'leriyle (takma isimleriyle) hitap edin.

Ne bir admine nede başka birine kardeş diye hitap edemezsiniz kuralları okuyunuz

pronator dedi:
arkadaşlar ben foruma giriyorum ama konu başlıklarını (en son yazılanlan yorumları) takip edemiyorum.

Cokies´lerini sildinmi ? sanirim sadece bu sorunla sen karsilasmiyorsun, arastiracagim.

slm despo

SLM DESPO BEN CONDUCTOR. siteye login olacağım sırada bu platformdan atıldınız diye bir uyarı geliyor despo. bu ip den giren yalnız ben değilim. burası kara harp okulu. bilmiyorum zamanında kimi uzaklaştırdınız bu ip den ama ben bildiğin üzere sitenin çok yakın takipçisiyim. siteye kendi oturumumla girebilmem için birşeyler yaparsan sevinirim. saygılar...

Merhaba, Conductor.

Bahsettigin yerin IP adresini belirt.

IP mi veriyorum

Slm despo ben CONDUCTOR. İP - 193.140.36.253
En kısa zamanda açabilirsek çok sevineceğim. ilgine teşekkürler despo...

193.140.36.253
Bu ip adresinin Ban´i kaldirildi.

slm despo nick im KeoS ama aktivasyon yapamadım bir aktive maili gonderırsen sevınırım

KeoS Foruma hosgeldin, üyeligini aktiflestirdim.

Kolay gelsin..

üye adım lubu banada aktifleştirmemaili gelmedi sayın site adminleri ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Anonymous dedi:
üye adım lubu banada aktifleştirmemaili gelmedi sayın site adminleri ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Üyeligin aktiflesti ;)
Hosgeldin

ben BaMbAmBaM siteden banned yemiş görünüyorum ama ne oldugunu anlamadımki...ters bişey yapmadım atısmaya girmedim...çift kullanıcı ile siteyi kullanmadım nedenini ögrenebilirmiyim?

Anonymous dedi:
ben BaMbAmBaM siteden banned yemiş görünüyorum ama ne oldugunu anlamadımki...ters bişey yapmadım atısmaya girmedim...çift kullanıcı ile siteyi kullanmadım nedenini ögrenebilirmiyim?

boş mesajlar attın, üstüste uyarılara rağmen forumda daha önce açılmış olan yada kendi açtığın başlıkları yeniden açtın, uyarılara kulak asmadan bunlara devam ettin, sadece ben sana 2 tane öm attım uyarı için

Back
Yukarı