ßarfiks

Arkadaşlar barfiks'e başladımı nizamı mı çekilmelidir, yoksa her odaya girerken 2'şer tane pull-chin up çeksem yinede gelişme ve yararı olurmu, cevapları bekliyorum???

biraz kapalı bir açıklama olmuş.odaya girerken falan kapı barfiksi var galiba..canım sıkıldı hadi barfiks çekeyim :) nizami çekmeniz gerekir tabiki de.sırt günlerinden başka günlerde çekmeyin.
biraz daha açıklarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

kapı barfiksi var evet :) şöyle diyeyim hani çektikçe artıyor ya. böyle kaçamak kaçamak nizami çeksem baya bir artacağını düşünüyorum. çünkü 2 den 7 ye çok kısa bi sürede böyle çıktım.
peki sırt günleri haftada kaç kere olmalıdır o zaman diye soralım, çünkü antreman programım sixpackler için ve her hafta sırt çalışmıyorum.
cardio yapmadığım vücut çalıştığım günlerde her girişte nizami çalışabilirim sanırım ? =)
ps:haftada 3 gün cardio, 3 gün vücut antremanı.

Son düzenleme:
vücudunuzun her yerini düzenli olarak çalıştırın,barfiksi de nizami olarak haftada max. 2 gün çekin.barfiks çekerken de karın kasları ciddi biçimde çalışır.

eğer barfiksi hiç çekemiyor olsaydınız, 1 yada 2 de tıkanıyor olsaydınız, o zaman her odaya giriş çıkışlarda çekmeniz sizin yararınıza olurdu. ama 7'ye kadar yükseltebilmişseniz. artık onun yarardan çok zararı olur gibime geliyor. düzenli yapmanız sırt gelişiminiz için daha yararlı olucağını düşünüyorum

Back
Yukarı