• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

çöm halim(daha 1 aylık)

Arkadaşlar 2 yılı aşkın olarak yapıyorum sporu maalesef şu an yeni fotograflarımı ekliyemiyorum.Bari hiç olmazsa 1 aylıkken çekilen(sporda tabii :lol: ) fotomu yollayayım dedim.Siz de hiç olmazsa yeni başladıgınız zamanları şöyle bir hatırlamış olursunuz.

su an cok daha iyi oldunu düsünüyrum cünkü omuzlarin ve gögsün oldukvca genis,gögüslerini simdi cok daha iyi oldugunu saniyorum sekil olarak body e uygun bir vücut

Teşekkür ederim yorumların için.Emin olabilirsin şu an daha iyiyim aradan süper bir iki sene geçti çünkü.Yaza dogru yeni fotoları ekliyecem inşallah birde o zaman bakarsın.

omuzlar ve göğüs kafesi geniş olunca, doldurmak zor oluyor. benim omuz ve göğüslerimde başlamadan önce çok genişti (hala öyle :lol: ) tam anlamıyla doldumak epey zaman aldı

1-2 resimde simdi koyda gorelim nerden nereye gelmissin?nereye gidiyosun?

hem senin icinde iyi olur,eksiklerini ogrenirsin...

Şu an resim koymam imkansız Saydam ama emin ol çok daha iyi konumdayım yeni fotolarım yazın sonuna inşallah.

bukatto omuzlar ve gögüs kafesi geniz olunca doldurmak zor oluyor demişsin evet katılıyorum ama inan dolunca da bomba oluyor.Kür yapmadan ne yapabilecegimi görmek istiyorum ve sabırla bekleyecegim.

Şu an bir model&castıng aşansıyla görüşmedeyim egitim almam söz konusu ve bu ajansın koştugu bir şart.Altında başka nedenler yok!Eger bu Fotonun 1 aylıkken çekilmiş olduguna inanmıyorsan yazın yollayacagım fotolara bakınca inanırsın.Ama inan ben şaşırmadım bu yazına çünkü ben alışıgım bu gibi durumlara ve şaşırmalara.

nedeni ni boyle izah etsen bu kadar konusma olmazdi :!: ayrica simdi izin vermiyorlarsa yazin nasil izin verecekler :?:

...model... dedi:
Şu an bir model&castıng aşansıyla görüşmedeyim egitim almam söz konusu ve bu ajansın koştugu bir şart.Altında başka nedenler yok!Eger bu Fotonun 1 aylıkken çekilmiş olduguna inanmıyorsan yazın yollayacagım fotolara bakınca inanırsın.Ama inan ben şaşırmadım bu yazına çünkü ben alışıgım bu gibi durumlara ve şaşırmalara.

Ben sana inanmadım demedim tabiki 1 aylık bir vücut olabilir bu..
sen beni yanlış anlamışsın..
ayrıca ben asla bu tip tartışmalara girmem..
yazılarımı takip edersen anlarsın...
benim anlamadığım neden şimdiki halini koyman imkansızdı..
eğer sebebini en başta yazsaydın bu şekilde bir yanlış anlaşılma olmazdı..
;)
sana işinde kolay gelsin...
umarım başarılı olursun...

arkadasım omuz genişliğin 1 aylık resminde gerçekten güzel görünüyor..yeni resimlerini görmek isterim doğrusu.
sana başarılar diliyorum...

Onkirk inan benim tartışma gibi arzum yok seni tanıyıp tanımam önemli degil çünkü zaten ben böyle birisi degilim.Ayrıca evet haklısın keşke başta sebebi belirtseydim.Bu noktada sana hak veriyorum haklısın kardeş.Saygılarımla....

Saydam yazın büyük bir ihtimal ajansın sitesinde yayınlanacak ve kısmet olursa sözleşmemde bununla alakalı bir durumuda belirtecegim.Zaten kesin bir şey yok ama ben kendi maddi giderlerimi karşılamak için çalışmalıyım ve bu işi yapabilcegime inanıyorum ve bu işe gereken özeni göstermek istiyorum.Bu nedenle yaz kış ayrı mı? yapıyorum yoksa inanın kimseden saklayacak bir vücudum yok.Saygılarımla....

saydam dedi:
neden imkansiz peki anlayamadim?

neden imkansız bana kalırsa evet hepiniz benim gibi düşünüyorsunuz adam atıyorda bu yüzden varmı böyle bahane ver resimlerini ben ekleyeyim dostum kendi resimlerim diye eklerim olmadı kafasını değiştirir yine ekleriz yaza kadar hoş gene dolduramazsın o çatıyı ama yinede inanmıyorum bunlar benim düşüncelerim ha unutmadan bu resimde 1 aylık olamaz imkansız bu sofrada bu yemekleri kime yutturursun başka bilemem yeni resimler olursa koy yoksa 1 aylık resme izin yok burada enaz 6 aylık kıyaslama hariç şimdi sana biraz süre vereceğim koydun resmi ok yok hala koymadın artık bu başlığa çöp kutusundan yazarsın beni yanlış anlama eleştiriyorum sadece

Görüşlerinize saygı duyarım İsterseniz çöpe atabilirsiniz.Ben mazaretimi samimiyetimle dile getirdim.Saygılarımla...

Back
Yukarı