sayın hocalarım bir yıldır v.g sporunu yapıyorum fakat hiç gelişme olmadı.Kaslarım gelişeceği yere kücüldü.Çalışma programım pazartesi: göğüs 1.benc press 2.alt göğüs 3.dips machine 4.dumbell yana açış ön kol:1.hammer curl 2.scört curl 3.consantre curl 4.barbell curl; salı
muz 1.omuz ön press 2.omuz arka press 3.omuz yana açış 4.eğilerek yana açış 5.trapez arka kol: 1.pushdown 2.fransız press 3.kickbox press 4.yatarak fransız press
çarşamba:1.mideye çekiş 2.lat öne sırt çekiş 3.lat arkaya sırt çekiş
4.bar rowing 5. mide hareketleri 6.wrist curl 7. arka bacak persembe:bacak 1.squat, 2.leg press 3.leg exitasion 4.kalf 5.mide hareketleri, cuma günüise pazartesigünkü programı uyguluyorum.2 günde dinleniyorum. bütün hareketleri 4x12 yapıyorum.Değerli arkadaşlar yukarıda yazmış olduğum programı uygulama rağmen hiç bir yaranı görmedim.Hacim kazanmak istiyorum.nasıl çalışmalıyım?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

çarşamba:1.mideye çekiş 2.lat öne sırt çekiş 3.lat arkaya sırt çekiş
4.bar rowing 5. mide hareketleri 6.wrist curl 7. arka bacak persembe:bacak 1.squat, 2.leg press 3.leg exitasion 4.kalf 5.mide hareketleri, cuma günüise pazartesigünkü programı uyguluyorum.2 günde dinleniyorum. bütün hareketleri 4x12 yapıyorum.Değerli arkadaşlar yukarıda yazmış olduğum programı uygulama rağmen hiç bir yaranı görmedim.Hacim kazanmak istiyorum.nasıl çalışmalıyım?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.