Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün daha nce yaptığım antramanları unutup yeniden başladım , p90 programının cardio ve abs videolarını bitirdim , bittikten sonrada 2 adet çiğ yumurta içtim
bugun ise , yine p90dan chest&back ve ab ripper videolarini bitirdim , antrmndan bi yarim sonra 320 gram ton baligi yedim tavuk falan derkn yaklask 100 gram protein aldim , p90in bitmesine 89 gun kaldi ilk gun cok zorladi acikcasi , dunki yaptiklarimi programdan saymadim cunku p90 programi disinda yapmistim .
bugün 2. gün plyometrics antramanını bitirdim ve en yorulduğum antremandı ama zevkli geçti ilk başlarda hiç terlemezken şimdi su gibi oluyorum galiba kaslarım esniyor birazdan protein alacağım , yaklaşık 70-80 gram kadar
bugün yoga vardı açıkcası 1buçuk saat yoga fazla ve gereksiz geldi o yüzden strech videosunu bitirdim , heralde diyette olduğumdandır çok fazla acıkıyorum