öğle vaktimi yoksa antreman sonrasımı tüketmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mnrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mnrt

Üye
arkadaşlar maddi durumdan dolayı tavuk etini ancak günde 1 öğünde tüketebiliyorum sorum şu eti öğle vaktimi yoksa antremandan sonra mı tüketsem daha doğru olur ?

aslında 2 öğünde olabilir öğrenci olduğum için 1 öğün tüketebilirim diye düşünüyorum uygulamaya geçince bakıcam artık

aslında her öğünde tuketmenız gerek sadece tavuk degıl tabı proteını ama gunde 1 kre yıyebılıyorsna en ıyı zaman antremandan sonra olur antremandan oncede karbonhıdrat alırsın enerjı ıcın ama gunde 1 ogun tavukla olucak iş değil bu

ben onerıden once sunları sormak ıstıyorum

okulda yemek yıyormusun ve kac ogun yıyorsun

dısarda yemek yıyormusun

sıgara ıcıyormusun

kız arkadasın varmı -hesabı hep sen mı oduyosun

nargıle ıcermısın

kafeye yada bu tarz bı yere gıdıyormusun

ıckı ıcermısın

yurttamı kalıyorsun

sorduklarıma cevap ver ona gore onerı yapıcam cunku ama hepsıne cevap ver lutfen

antreman sonrasi yumurta daha iyi olmaz mi tavuga gore fiyat olarak daha ucuza cikabilir

doğru, eğer evde kalıyorsan antreman sonrası 100gr lor peynirine 2 yumurta kır.
30gr civarı protein (hem whey hem casein türü) almış olursun ve masrafı en fazla 1.5 lira.
ayrıca marketlerde tavuk etlerindeki indirimleri sık sık kontrol et.

Bu konuda heldic ve savaşla hemfikirim. Tavuğu öğle öğününde tüketebilirsin. İdmandan sonra ise yumurta veya yumurta + lor tüketirsin. Fazla masralı da olmaz.

Gönül her ögün tavuk tüketmeni ister ama herşey imkanlar dahilinde.

Ama Danny_Boy'un dediği gibi paranı sağda solda çarçur edip yemeğinden kısıyorsan orası ayrı konu ... :)

arkadaşlar ben zayıfım biraz kilo almak için uğraşıyorum bu sporla öyle çok proteine ihtiyacım yok aslında :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:39 ----------

ben onerıden once sunları sormak ıstıyorum

okulda yemek yıyormusun ve kac ogun yıyorsun

dısarda yemek yıyormusun

sıgara ıcıyormusun

kız arkadasın varmı -hesabı hep sen mı oduyosun

nargıle ıcermısın

kafeye yada bu tarz bı yere gıdıyormusun

ıckı ıcermısın

yurttamı kalıyorsun

sorduklarıma cevap ver ona gore onerı yapıcam cunku ama hepsıne cevap ver lutfen

okulun kantininde pek sağlıklı şey yok sadece simit açma filan alır yerim

haftada 2 veya 3 gün değişiyo yurtda kalıyorum orda ne varsa yiyorum artık :)

nargile idi sigaraydı içki faln filan yok :)

dediğim gibi hafta birkaç gün yurtda kalıyorum
kız arkdş yok hesap filan ödemiyorum yani =)

+ zayıfım çok kaslı olmak istemiyorum sadece biraz kilo almak isitoyurm bu sporla onun için fazla proteine gerek yok aslında

bu sporu yaparken protein içerikli ve düzgün kalorili beslenmezsen daha beter kilo verirsin ve kasların daha da erir... 3 sene önce bilinçsizlikten benim de başıma gelmişti..
BB'de asıl olan beslenmedir...

Back
Yukarı