ölçü düşmesi :(

Merhaba dostlar 4 aydır bb ile uğraşıyorum,bu forum sayesinde birçok bilgim oldu kendimi bilgi konusunda geliştirdiğimi düşünüyorum,benim sıkıntım1 ay sonra hocama dün tekrar ölçülerimi aldırdım ve sonuç bazı bölgelerde düşme var,gerçekten moral çöküntüsüyle dün antremanı zor tamamladım sağlam beslendiğimi,dinlendiğimi ve çalıştıgımı düşünüyorum ama nedendir hala kilo alamıyorum ve üstüne üstük ölçüler düşmüş,bel bölgem hala aynı bendemi bir sıkıntı var yoksa nerde yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

gögüs 104-107-106
kol 33-35-36

bel 83-83-83
bacak 59-58,5-57,5
kg 71,200-73,400-73,900

Beslenme eksikliğinden olsa gerek veya artık ara vermenin zamanı gelmiş demek. Benim anlamadığım nokta 2 kilo alarak göğüsten 3cm koldan 2cm nasıl büyüdüğün bel ölçününde aynı kalması ilginç doğrusu :D Bravo demek lazım.

her zaman hoca ölçüyo farklı kişiler almış olsa illa bi yanlıslık vardır dıye dusunmek mumkun ama oyle birşey söz konusu değil,kilo olarak ara ara 74,500 ü gördüğüm oluyo ama 75 e hiç çıkamadım son kilom dün tartıldıgım kilodur.beslenmemede yeterınce dıkkat ettıgımı dusunuyorum artı amino asit ve protein tozu kullanıyorum.bel bölgem için hocam normal dedi ama ben biraz düşürmek istiyorum

evet onu okudum yalnız makalede küçülmez diye birşey gecmiyor sadece kışa oranla daha az geliştiğinden bahsediyor,şurda 1 haftadır havalar iyi 1 haftada ölçü kaybetmek gibi gelmedi bana

Düşüş yaşadığın bölgeler için uyguladığın proğramı değiştirebilirsin hocana sorup.Bir kaç gün ara verip yeni proğramla başlamayı deneyebilirsin.Beslenmende belki yanlışlıklar olabilir , benim proğramım yeni bitti , kol 1 cm bile almadı neredeyse , kol proğramımı değiştirdim ve ağırlaştırdım.Diğer bölgelerim gayet iyi gelişti fakat nedense kol hiç ölçü alamadı.Böyle şeyler hepimizin başına gelebiliyor malesef.

4 aydır kesintisiz yapıyorsan 1 haftalık bir ara vermeni tavsiye ederim.
Bu bir hafta içindede abartmadan kompleks karbonhidrat alımını arttırabilirsin.
Muhtemelen vücudunun dinlenmesi gerek beslenme ve dinlenmen iyiyse bunun başka açıklaması yok.
Tabi beslenme programını yazsaydın daha iyi olurdu.
Kolay gelsin.

bence olağan şey. devam et beslenmeni arttır derim.

Programımı yeni değitirdim 1 hafta oluyor,bu programıda tamamladıktan sonra ara vermeyi düşünüyorum,beslenme için onerılerınızı dıkkate alacagım o zaman belkı biraz daha kilo alırım faydası olur.yani anladıgım kadarıyla bu ölçü düşmesi normal öylemi ?

normal hatta ölçü düşmemiş yanlış ölçmüş bile olabilirsin. bir öncekinde fazla ölçmüşte olabilirsin

Back
Yukarı