abi sınav okuldaki bi sınav degil ki ÖSSdün gece uyuyamadım sıcaktan sabah gitmedim bende sınava neyse para yabancıya gitmedi .Giren herkes gönlünce bir yere yerleşir inşaallah
dün gece uyuyamadım sıcaktan sabah gitmedim bende sınava neyse para yabancıya gitmedi .Giren herkes gönlünce bir yere yerleşir inşaallah
küresel ısınmayı hafife alanlara ii bi örnekti![]()
Kuresel isinma'nin tamamen safsata olduguna dair soylentiler var. Yakin zamanda el atacagim o konuya. OSS'e giren herkese cok gecmis olsun. Ben 99'da girmistim. Sorulara sole bir baktim da, devir cok degismis. Turev-integral, valla hic acimamislar. OSS, OSS-OYS ayarinda bir seye denk geliyor galiba benim sorulardan anladigim.
eskiden öss-öys vardı kaldırdılar öss kaldı şimdi öss-öys mantığı oldu 1. bölüm ve 2.bölüm, barajları düşürdüler ama değişen birşey olmayacak üniversiteler puanlarını düşürseler dahi yine yüksek alanlar arasında yarış olacak ve seçilecek, yani demek istemem üniv. puanı 300 sallıyorum üniv. ve bölümünü sallayın 4 öğrenci var
1. 301 puan
2. 209
3.185
4.165
4 ü de 4 yıllığa girmeye hak kazandı ama hangisi girebilir bunuda düşünmek lazım.
Kuresel isinma'nin tamamen safsata olduguna dair soylentiler var. Yakin zamanda el atacagim o konuya. OSS'e giren herkese cok gecmis olsun. Ben 99'da girmistim. Sorulara sole bir baktim da, devir cok degismis. Turev-integral, valla hic acimamislar. OSS, OSS-OYS ayarinda bir seye denk geliyor galiba benim sorulardan anladigim.
arkadaşlar burda bir göz boyama var
çok büyük hemde
baraj puanları düştü
taban puanları değil!
4 yıllık bir devlet üniversitesi isteyen
çoğunluğun hiç bir işine yaramaz bu!
sadece açık öğretim+iki yıllık+özel üniversite isteyen
öğrencilerin işine yarayacak ama tamamen saçmalık
normal bir lise eğitimi allan insanın 185 barajını aşması lazım zaten
direk rant kapısı yaptılar
165 alan adam özel üniversitede okıyıp tıpçı olacak
hukukçu olacak var mı böyle iş