üçgen vücut

sa beyler lafı uzatmıycam benim vücuttan estetik bi üçgen vücut çıkarmı sizce sanki ne kadar çalışmamda beslensemde istediğim vücut olmuycakmışta öyle kötü bi genetiğim var gibi hissediyorum .
NDAlqY.jpg
MDpoE7.jpg

biz ne dikdörtgen vücutlar gördük eşkenar üçgene dönen:) en azından bu halinden iyi olur merak etme spor yap sen

evet haklısın kardeşim teşekkür ederim yorumun için istediğim 37-38 cm define kollar 125 - 130 cm omuzlar 75-80 cm bel ve belirgin karın kasları hayalimdeki vücut bu kısacası

Bide beyler resimlerde nasıl duruyor kalça kemiğim geniş değil demi bunu çok kafaya takıyorum ya sizce genişmi üçgen vücudu bozuyomuş sanırım geniş kalça çıkıntılı duruyor geniş değil mi sizcede ama çok saçma ya bu kadarda kötü genetik olmaz ki hem omuzlar dar hem kalça geniş benim için hayaldende öte herhalde üçgen vücut bu genetikle

bi 3 ay yapmaya başla cevabı vücudun verecek zaten. hangi bölgelerinin daha fazla daha az geliştiğini göreceksin

Sizce kalça kemiğim genişmi yani resimde nasıl genişliği geniş duruyomu spor yaptıkça genetik olarak dar kalçalı olanlarınki kadar dar olurmu kalçam lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevaplasın bu konu çok canımı sıkıyo

Back
Yukarı