ülker icim yarım yaglı yogurt

enerji ve besin ögeleri:
100 gr da
enerji degeri (kcal) 60.9
enerji degeri (kj) 254.5
protein 4.6
yag 1.75
karbonhidrat 6.7
kalsiyum (mg) 169

normalde yagsız yogurt kullanıyordum ama kalsiyum emilimi icin yarım yaglı yogurta gectim degerleride iyi bence

fiyatı : 4.65 tl

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:59 ----------

ay unutmusum :) cok saolun hatırlattıgınız icin

fiyatı : 4.65 tl

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:59 ----------

ay unutmusum :) cok saolun hatırlattıgınız icin

Aslinda kac graminin fiyatinin
4.65 oldugunu belirtseniz daha iyi olurdu.Yinede mandirada kg i 3.5 tl olan süzme yagsiz yogurda tercih etmem:)

yine eksik yapmısım :) burda da mandıra var biraz bana uzak ama genelde gittigimde ordan lor peyniri alıyorum acık satıldıgı icin tabii yag oranını bilmiyorum sordugumda ise tam yaglı degil ama yaglı oldugunu sölüyorlar o kadar lezzetliki mis gibi süt kokuyor köylüler kendileri yapıyolar burda hazır aldıgımız lorlardan cok farklı tadı var sizin dediginiz gibi orda süzme yogurtta var sanırım yogurt yarım yaglı bunuda elime alınca biraz anlıyorum aslında bende hep yogurt ihtıyacımı sizin gibi karsılayayım diyorum ama yagsız olsun diye böyle bir alternatif seciyorum fiyatı bizim burda da aynı 3.5 tl :)

Back
Yukarı