-ülker maltana-

beyler pek ilgi gormeyen ulker maltanayi denedim mukemmel.icerisinde b2,b3,b6,potasyum,kalsiyum magnezyum vitaminlerini iceriyor..
ananasli armutlu ve seftalisi var.fiyati 1.50 tl civarinda..
denemenizi tavsiye ederim..

Fayrouz gazoz değilmiydi??? Maltana alkolsüz bira gibi birşey,tadı biraz buruk ama bildiğimiz arpa suyundan mayalandığı için besleyici..Bir kez içtim sadece açıkcası pek beğenmedim ama zevkler tartışılmaz tabi..

Fayrouz gazoz değilmiydi??? Maltana alkolsüz bira gibi birşey,tadı biraz buruk ama bildiğimiz arpa suyundan mayalandığı için besleyici..Bir kez içtim sadece açıkcası pek beğenmedim ama zevkler tartışılmaz tabi..

Fayrouz'da arpa maltından imal ediliyor. Tam manasıyla gazoz denilemez. Tadını sevdiğim ve sık tükettiğim bir içecetir.

beyler pek ilgi gormeyen ulker maltanayi denedim mukemmel.icerisinde b2,b3,b6,potasyum,kalsiyum magnezyum vitaminlerini iceriyor..
ananasli armutlu ve seftalisi var.fiyati 1.50 tl civarinda..
denemenizi tavsiye ederim..

Benim için çok faydalı bir paylaşım.

Sayende böyle bir üründen haberim oldu.

Ülker yapıyorsa eminim kaliteli ve denenmeye değer bir üründür. En kısa zamanda deneyeceğim.

bahsedilen ürünü tam anlayamadım fakat tamek ti sanırım kahvaltım diye bir ürünü var.içerisinde birçok vitamin var ve değerleride gayet yüksek.onuda tavsiye ederim.

maltana ve fayrouz, bira mayasının aromalandırılmış haline biraz da gaz eklenmiş halidir. yani alkolsüz biraya armut-ananas aromasının ve hafif bir gazoz etkisinin eklenmiş hali denebilir:)
alkol sevmeyen ve farklı tatlar arayan benim gibiler gayet güzel bir alternatiftir.
maltana'nın tadı biraz daha güzel gibi geliyor bana
ama nedense büyük marketler haricinde pek göremiyorum.

Back
Yukarı