Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ya arkadaşlar ben aslında gırgır olsun diye ümitsiz yazdım 1 haftadır kendi çapımda çalışıyorum salona gidemememin nedeni iş faktörü fakat benim ricam sizden yapabileceğim hareketler vücudum yağlı kilo durumumun nasıl olması falan gibi tavsiyeler istiyoum .
wolf dedi:ya arkadaşlar ben aslında gırgır olsun diye ümitsiz yazdım 1 haftadır kendi çapımda çalışıyorum salona gidemememin nedeni iş faktörü fakat benim ricam sizden yapabileceğim hareketler vücudum yağlı kilo durumumun nasıl olması falan gibi tavsiyeler istiyoum .
anlıyorum evde çalışılmaz diye bir kural yok bu işi ileri götürmek istersen eğer salonda çalışmak mecburiyeti doğar başlangıç olarak kardıo egzersizleri sana çok faydalı olacaktır bunun yanında kendi vücut ağırlıgınla yapabileceğin (sınav mekik barfiks) gibi haraketleri yapabilirsin 8 kglik dambıl şu an işine yarayabilir ama ilerleyen zamanlarda hafif gelecektir.bunuda önceden yorma gibi sistemlerle bir süre idare edebirsin.aparatlarını genişletmek zorundasın bence