üst karın kası kaburga kemiği belirginliği yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cory
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cory

Üye
selam arkadaşlar

yaklasık 6 ay kadar evde karın calısıyorum yani olumlu sonuclar alıyorum ancak resimde işaretlediğim kısımdaki kemik belirgin bir şekilde belli oluyor kilomda normal bir zayıflık sözkonusu değil nedenini anlayamadım anatomik yapıyla alakalı bir durummudur baska bir olayımı vardır bilenlerden yardım rica edeceğim şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• 69876815.jpg
    69876815.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 2.636
resmını koyarsan daha faydalı olur..Benımde o gosterdıgın kemıgın alt kısmı orantılı degıl,bi tarafı ustte bı tarafı altta bı kac santım : )

aynı sorunu bende yasıyorum . cok ıgrenc gorunuyor sankı kıtlıktan cıkmıs gıbı alt kaburgalarım gorunuo ole hayvancıl beslenmeme ragmen yok mu orayı calıstıran bı hareket bı yol .

pullover hareketi üst kaburga kasları içindir
senin kasettiğin kaburga kaslarını ise yan karın hareketleri çıkartır , üst karın ve yan karın çalışmanı öneririm

o normal bişey bence bende çok hafif bir şşekilde gözüküyor.. dikkat edersinz atletlerdede var o.

genetik yapınla alakalı bir durum. karın kasların geliştikçe karın duvarın yükselir ve göstermiş olduğun kemikle aynı hizaya gelmeye başlar. böylece kemik belirttiğin şekilde görünmez. kas olarak kilo almaya çalışmalısın. karın kaslarına önem ver.

Konu çok eski ama ben bir daha aynı konuyu açmak istemedim. Gördüğüm kadarıyla soru cevapsız kalmış. Aynı dertten ben de muzdaribim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Aylardir hatta yillardir aradigim soru. Bende yapisal olarak pectus excavatum yani kunduraci gogusu oldugu icin bu kaburgalar one asiri cikik. Gogusum ciddi derecede geride gozukuyor bu yuzden. Ama goruyorum ki yapisal bozuklugu olmayip bu durumdan sikayetci olan insanlarda varmis. Sirf bu duruma bir cozumu veya tavsiyesi olan birilerini daha duymak istedigim icin uye oldum. Umarim bizleri aydinlatirsiniz, simdiden tesekkurler.

Back
Yukarı