İç Çamaşırı giymemenin zararları

Benim merak ettiğim bir konu var. Yazın kot pantolon giydiğinde, sürtünmeden dolayı, yara tahriş mantar falan, bu tür hastalıklar yada rahatsızlıklar ile karşı karşıya kalmıyor musun ? Kot pantolon sürttüğü zaman mutlaka yara vb. durumlar görülür diye düşünüyorum.

Benim merak ettiğim bir konu var. Yazın kot pantolon giydiğinde, sürtünmeden dolayı, yara tahriş mantar falan, bu tür hastalıklar yada rahatsızlıklar ile karşı karşıya kalmıyor musun ? Kot pantolon sürttüğü zaman mutlaka yara vb. durumlar görülür diye düşünüyorum.

Hiç olmadığı şuana kadar hiç yaşamadım. Beni tek zor duruma sokan şey beyaz pantalon ve ince basketbol şortları bunlarda içim gözüktüğü için giymiyorum

Rambo sen çok mantıklı düşünen bi insansın yazdığın mesajdan tahminimce bu düşüncen mükemmel bi düşünce bende aynısını hep düşürüm acaba gerçekten doğru bildiklerimiz doğrumu düşüncesi müthiş bişey bana göre.

Seni anlıyorum.. Suç sende değil.. Acaba milyarlarca insan mı doğru olanı yapıyor yoksa senmi?!! Sırf çoğunluk olmaları haklı oldukları anlamına gelmez.. Sen davandan vazgeçme asla!! Bu güne kadar bacağına ansızın giren krampları verdiğin uğraşları düşün!!! Unutmaki asıl suçlu onlar.. Umarsızca ve küstahça don giyenler..!

Bu cıdden cok guzel bır yorumdu :D

Açıkçası ben o suçlu bu suçlu demedim. Benim ortaya attığım tez, forumdan 100 kişyie sorsan niye iç çamaşırı giyiyorsun diye çoğu kem küm eder. Neden giydiğini kendileride bilmezler doğuştan beri giyildiği için giyidlir derler herkes giyiyor yadırganmayayım diye giyyim derler. Herkesin kendi tercihidir kendini rahatsız hisseden giyer. Ben hiç bir şekilde sorun yaşamıyorum ve kendimi rahatsız hissetmiyorum. Böyle hissederken don niye icat edilmiştir diyede sormuyor değilim :)

işte o kazalar yaşanmasın diye icad edilmiş :lol: sen nasıl rahat ediyorsan öyle giyin bide bu sonuçta iç çamaşırı yani kimse görmüyor niye kendini kasasın?

İşin garibi lisede boxer giyerken iki kere çatalım gözükmüştü o yüzden onuda attım giymedikten sonra hiç bir kaza yaşamadım :)

Atlet yada fanila giymenin vucut yapısını düzene soktuğunu duymuştum.

Zararı olur guşunu fermuara gapturma riskin var

Hiç kaptırmadım şuana kadar. Pantalon giyerken aşağı alırsın sonra ilikleyip hafif kalçayı yukarı iterek giyersin. İç çamaşırı giymeyen biri çok dikkat eder bu tür şeylere :)

Back
Yukarı