İçim fit süt vakası!!!!!

Ülkemizde protein içerikli çeşitli firmaların sütleri var. Bir süredir kullandığım içim fit süt lerde daha önce bozuk süt çıkmıştı üstelik son kullanım tarihine 3 ay daha vardı. Sütü aldığım yer olan migrosa götürdüğümde, taşıma sırasında filan bozulmuş olabileceğini söylediler ve tarihi ne bakarak en taze sütü verdiler tam 1 koli aldım. Ancak kolideki tüm sütler bozuk çıktı. Yarın sabah gidip şikayette bulunacağım.

ben de ilk kez bi deneyeyim dedim bugün 1 koli aldım

Resim ekledim ama site aşırı yavaş.[DOUBLEPOST=1498850085][/DOUBLEPOST]
Resim ekledim ama site aşırı yavaş. IMG_20170630_211635.jpg

Kardeşim aynen açtım şimdi sütü kapakta tortulanmış whey protein pudinge dönmüş...
içim fit sütü nerden aldın bende almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım[DOUBLEPOST=1498852494][/DOUBLEPOST]
Kardeşim aynen açtım şimdi sütü kapakta tortulanmış whey protein pudinge dönmüş...
içim fit sütü nerden aldın bende almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım

içim fit sütü nerden aldın bende almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım[DOUBLEPOST=1498852494][/DOUBLEPOST]
içim fit sütü nerden aldın bende almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım
Adanadayım ben kardeşim burada Dörtler marketten aldım

Benim aldıklarımın hepsinde üst kısmı puding gibi oluyordu . iyi çalkalamak lazım çok zor yok oluyor. Tadında veya kokusunda sıkıntı yoktu.

Gittim sordum, hiç bir sorun çıkarmadan para iadesi yaptılar. Ama ürünlerle alakalı bir bilgiye sahip olmadıklarını belirttiler. Fit süt filan bahane en yakın zamanda protein tozu alacağım.[DOUBLEPOST=1498926084][/DOUBLEPOST]Gittim sordum, hiç bir sorun çıkarmadan para iadesi yaptılar. Ama ürünlerle alakalı bir bilgiye sahip olmadıklarını belirttiler. Fit süt filan bahane en yakın zamanda protein tozu alacağım.

Ürindeki protein Casein. Bi arada tortulanması normal değil zira 1 aydan beri kullanıyorum tortulanma olayo son 1 haftada olmaya başladı bence normal bir şy değil yarın müdürleri ile konuşup bilgi alacağım. Konuştuğum zaman buraya yazacağım.
ben protein tozu yerine normal süt kullanıyorum öğrenci olduğum için bir ölçek protein tozu 32-33 gram protein 1 litre sütte 30-33 gram (inek sütü) normal süt içmek bana daha mantıklı geldi o yüzden bu üründe benim gibi insanlar için iyi bir ürün tabi protein tozuna göre daha pahalı gelior aynı miktara vurunca o yüzden bende tozu tavsiye ederim

ben protein tozu yerine normal süt kullanıyorum öğrenci olduğum için bir ölçek protein tozu 32-33 gram protein 1 litre sütte 30-33 gram (inek sütü) normal süt içmek bana daha mantıklı geldi o yüzden bu üründe benim gibi insanlar için iyi bir ürün tabi protein tozuna göre daha pahalı gelior aynı miktara vurunca o yüzden bende tozu tavsiye ederim
Ögrenci kafasıyla benim bulduğm başka bir çözüm var. 109 tl ye 21 servislik 900gr protein tozu alacağım. Ürünün her servisinde 2 ölçek kullanıyor ve toplam 21 antreman götürüyor. Ben ise sadece 1 ölçek kullanarak 400ml süt birlikte kombine edeceğim. Sütten 12gr Kasein, tozdanda 18gr kadar protein alacağım. Bu sayede toz tam 42 antreman idare edeceğim.
Not: sütü ücretsiz alabildiğim için sadece 109 tl ödeyerek 2.5 ay geçinebiliyorum.
Alacağım toz Hardline e Matrix 1 servis içeriği şu sekilde;
- 37.6 Gr karışık protein
- 3 farkı Whey protein çeşidi: Hidrolize, İzole ve Konsantre Whey proteinleri
- 8400mg BCAA amino asitleri
- 5400mg Glutamin ve Glutamin öncüleri amino asitleri
- Saf formda 3000mg Kreatin Monohidrat[DOUBLEPOST=1498936282][/DOUBLEPOST]
Ögrenci kafasıyla benim bulduğm başka bir çözüm var. 109 tl ye 21 servislik 900gr protein tozu alacağım. Ürünün her servisinde 2 ölçek kullanıyor ve toplam 21 antreman götürüyor. Ben ise sadece 1 ölçek kullanarak 400ml süt birlikte kombine edeceğim. Sütten 12gr Kasein, tozdanda 18gr kadar protein alacağım. Bu sayede toz tam 42 antreman idare edeceğim.
Not: sütü ücretsiz alabildiğim için sadece 109 tl ödeyerek 2.5 ay geçinebiliyorum.
Alacağım toz Hardline e Matrix 1 servis içeriği şu sekilde;
- 37.6 Gr karışık protein
- 3 farkı Whey protein çeşidi: Hidrolize, İzole ve Konsantre Whey proteinleri
- 8400mg BCAA amino asitleri
- 5400mg Glutamin ve Glutamin öncüleri amino asitleri
- Saf formda 3000mg Kreatin Monohidrat

içimin vanilyalısı tortu yapıyormuş hep, bozulma işareti değil ama kullanım açısından ciddi sıkıntı ben kakaolusunu denemedim ama onda tortu problemi daha azmış. onu da deniyicem eğer o da aynı olursa bir daha almam zaten

Bugun yine migros'a gittim ve vanilyalı 1 gün önce rafta bir dünya varken,bugün 1 tane bile yoktu ne hikmetse :S
Acaba vanilyalıları toplattılar mı?
Bende ilk defa çikolatalı olanı aldım ve şimdi içtim.tadı mükemmeldi.bundan sonra bunu alırım.birde yorumlara bakarak çikolatayı beğenmedim yada vanilyalıyı beğenmedim diyenlere bakmayım.siz ikisinide alın,tadı hangisi hoşunuza gidersede onu kullanmaya başlayın.Allah dan vanilyalı yıktu,yoksa millet çikolatalı kötü demişti bende oyuzden onu almıştım onları dinleyerek ve belki raflarda devamlı olsaydı sırf onu alacaktım hep

kardeşim bende çikolatalı almıştım sorun çıkmadı fakat vanilyalı aldığımda aynı sorun bendede oldu vanilyalıda olma ihtimali var çikolatalısında ayn sorunu yaşayan var mı ?

Vanilyalı aldım ceviz şeklinde öbekleşmiş.Bende dolaptan zannetiyordum, dolabın ayarlarıyla oynuyorum ya :S

Back
Yukarı