İş görüşmesine gidiyorum şans dileyin

Evet arkadaşlar yeni mezun bir işsiz olarak gezen biriyim bu gün saat 10.00 da görüşmem var sizinle paylaşmak istedim lütfen bana şans dileyin. Gelince sizinle sonucu paylaşıcam.

yolun açık olsun,inşallah dilediğin gibi geçer

insallah muhafak olursun.

Dualarımız seninle, gelince bir de hangi bölümden mezun olduğunu neler istediğini yazarsan belki fikir verebiliriz.
Tabii en önce dilerim, bu iş görüşmesi iyi geçmiş olur ve buna gerek bile kalmaz ;)

Ne yazıkki başarısız geçti şirket B karnem olduğunu sanıyormuş ellerindeki cv de mezuniyet tarihim yazdığı halde!!! (nasıl oluyorsa).

Bu arada dumlupınar üniversitesi ithalat-ihracat mezunuyum görüştüğüm şirketde gümrük müşavirliğiydi. Amacım işin kalbinin attığı yerde yani gümrüklerde olmak ilerde Allah(cc) izin verirse burada ilerlemek.

Benim anlamadığım herkes tecrübeli eleman ararsa biz nasıl tecrübe kazanabilirizki.

Son düzenleme:
Benim anlamadığım herkes tecrübeli eleman ararsa biz nasıl tecrübe kazanabilirizki.

ne diyelim hayırlısı olsun..çıkar elbet daha iyileri..
bahsettiğinde çok haklısın..demekki gümrük işi hala eski usul..
bazı alanlarda yeni mezun arayanları biliyorum..alıp , sıfırdan yatırım yapmak için size..

İstanbuldamısın acaba.Bizim şirket dış ticaret için eleman arıyorda.İyi derecede ingilizce bilme şartı var ama.

Yukarda teşşekür etmeyi unutmuşum iyi dilekleriniz için teşekkrüler. evet istanbuldayım veyron ancak hem ingilizcem bir şirket için yeterli değil hemde dediğim gibi ben bir müşavirlikte çalışmak istiyorum.

Umarım istediğin alanda bir iş sahibi olursun. Ama İngilizce'nin iş seviyesinde yetersiz kalacağını düşünüyorsan o konuya eğilmeni tavsiye ederim.

saglik olsun, bir kapi kapairsa digeri acilir, merak etme. o zamana kadar hangi konuda eksigin varsa kendini gelistirmeye bak thums:

Back
Yukarı