İşe yararmı ? Lütfen öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cankx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cankx

Üye
Arkadaşlar ben 1.82 boyunda 76 kiloyum. Sadece göbek bölgemde yağ var.
Bu yağları eritip fit bir vücut için spora başlıyorum( daha önceden bir ay gidip bıraktığımda oldu, 2 ay gidip bıraktığımda )
Günlük programımı şu şekilde hazırladım ;
Sabah erkenden kalkıp yarım saat-bir saat yürüyüş( köpek sebebiyle :).
Gelince 5 adet haşlanmış yumurtadan 5 beyaz 2 sarı. Ardından meyve( üzüm, elma, armut gibi )
Sonra okulda yemek için bir avuç cevizi yanıma alacağım( saat 10:30 gibi yerim ).
Saat 12:00'de de okulda olacağım için bir porsiyon su ile protein tozu( dün weider premium whey sipariş ettim 2.3 kg )
Eve gelince 200gr. haşlanmış tavuk göğsü ve haşlanmış bir avuç yeşil mercimek-bir avuç bulgur karışımı. Bunları yedikten 2 saat sonra spora gideceğim. Spordan eve gelir gelmez ( 5dk. uzaklıkta ) bir porsiyon protein tozu ve 200gr. tavuk göğsü.

Akşam yemeğinde de ekmeksiz, pilavsız sadece sebze. Saat 22:00 gibi 1 saatlik yürüyüş.

Sizce bu beslenme programım iyimidir ? Bunu haftanın 5 günü kesin uygulayacağım. Haftasonlarıda yağ almamaya dikkat ederek biraz daha rahat beslenirim.

1- Bölgesel zayıflama olmaz.
2- Protein tozu ile yemek arasına 1 saat koy.
3-Sporunun başına kardio ekle.
4- Yürüyüşü tempolu yap.

miktarlarda ,gr larda eksiklik var...hele şu meyva elma armut üzüm meselesi ama, bu program zayıflama değil, sanki şişmanlama gibi...

-------------

bi talebemiz vardı 115 kilo , hep az diyet yaptığından söz ederdi "meyva ve sebze diyeti" ,valla hocam sade sebze ,meyva yiyom derdi...sıkıştırdık ve öğrendik ki , doğru sebze ,meyva, ama : 1.5 kgs portakal, 1/ 2 kgs elma, 1 kgs manfdalina ve 1 kgs havuç vb ....))))))))))))

midedeki yağları eritmek ve bu bölgeyi güçlendirmek istiyorsan mekik-sıkıştırma-çakı hareketlerini bol bol yapacan,seti ve tekrarı sana kalmıs..protein tozunu hergün 2 porsiyon olarak kullanırsanda kilo alırsın..

Back
Yukarı